fbpx

AW med västkustbuffé 🦐

På fredag, 5 april, kör vi afterwork. Från klockan fem står västkustbuffén uppdukad!
Mikael ”Mille” Andersson kommer att köra sköna låtar med start från klockan 18.00 Nya och gamla musikaliska djupdykningar utlovas. Allt framfört på gitarr och sång. Låtvalet varierar men följer ändå en klarröd tråd, en kväll med Marley, Sting, Pink Floyd, Beatles, Petty, Dylan, Van the Man, osv…Jäkligt bra musik helt enkelt.
 
På buffén hittar du Laxpaj, västerbottenpaj, färska räkor, musslor i tomatsås, freadals ugnsbakade lax, spenatsoppa , ägghalvor, freadals räkröra, Annas västkustsallad, aioli, pain riche, dessertostar, vindruvor och kex.
 
Pris 169:- inklusive 1 öl/vin
Barn upp till 13 år, 99:-/inkl. dricka
 
Boka bord på 070-715 89 59 eller via messenger
#fredalsgårdskrog #aw

 

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
Email
X
X