HÄR ÄR LITE FAKTA

Här finns ett mysigt Bed & Breakfast med fem rum, ett gemensamt sällskapsrum med ett mindre kök samt en relaxavdelning med bastu.

Restaurangen har fullständiga rättigheter och plats för 50-60 sittande gäster. Du finner den i en ladugård från 1800-talet som nu är stilfullt renoverad och smakfullt inredd. Perfekt för den som vill ha något utöver det vanliga för sitt evenemang. En stor uteservering finns i anslutning till restaurang och trädgård.

Loungen som ligger vägg i vägg med restaurangen kan användas till flera ändamål. Där kan anordnas konferens, föreläsningar, inspirationsdagar med mera. Loungen är inredd i en avslappnad stil som skapar en lugn atmosfär och den lämpar sig också bra som komplement till restaurangen vid större evenemang.

Freadals Gård ligger på Kattegattleden, en av norra Europas vackraste cykelleder. Till havet är det cirka femhundra meter. Det finns gott om promenadvägar, en av dom leder längs Kattegatt till Åsa Havsbad, där ni hittar en av Hallands- och Västsveriges vackraste sandstränder.