RESTAURANGEN

Restaurangen är inhyst i en gammal ladugård från 1800-talet som är stilfullt renoverad. Du hittar både de gamla ko och grisbåsen kvar. Kanske sitter du själv i kalvbåset en kväll tillsammans med dina vänner?

På Freadals Gård arrangerar vi sportbar, quiz- och musikkvällar och liknande evenemang i restaurangen. Tid för de olika evenemangen kan du läsa om här på sidan i bloggen, eller så kan du ta del av det på vår Facebooksida.

Restaurangen har plats för ca. 50 gäster inomhus 50 gäster på uteserveringen.Från serveringen kommer man ut i den vackra trädgården med en stor damm. Här hittar du också en Pusshållplats, bikupor, lekyta, studsmatta för barnen. På uteserveringen finns också “The Damm Bar” som serverar öl på tapp under sommarhalvåret.

I trädgården finns det växter som färgar årstiderna. Här finns det gott om små oaser och platser att njuta sin fika på. Om man väljer att äta inomhus så göra man det i den stilfullt ombyggda ladugården från 1800-talet där pigan Inga en gång gick omkring bland grisar och kor. 

Restaurangen och gården är också möjlig att hyra för bröllop, 50-årsfest, konferens, kick-off eller liknande. 

Här finns vår meny 
Dryckesmeny

Har du frågor om allergier etc så kontaktar du personalen så hjälper vi dig