fbpx

Vi flyttar fram våra evenemang!

Med anledning av de nya restriktionerna så flyttar fram våra evenemang ”Det doftar öl” med Robin Stegmar samt Mordgåta på Freadal Gård. Evenemangen som skulle äga rum den 20, 27, 28 november samt den 3, 4 december har alla fått nya datum. Något att se fram emot.

Mordgåtan flyttas fram till den 13 februari, ett mord kommer att ske på Freadals Gård denna kväll, och ni ska vara med att lösa det. Conny Källström och Kent Vickell tar oss igenom kvällen fram till gåtans lösning.

Jacques Brel återkommer i Robin Stegmars tolkning vid 6 tillfällen under våren. Krogshowen ”Det doftar öl” är verkligen något att se fram emot. Med sig har Robin musikerna Kalle Stintzing och Joel Fritzell.

“Det finns shower, spelningar, uppträdanden som liksom totalt överraskar och trollbinder. Robin Stegmars Jacques Brelhyllning tillhör definitivt den kategorin.” Så löd recensionerna i tidningen Barometern efter showerna i Kalmar.

Du kan se showen här på Freadal följande datum under våren:
29, 30 januari, 5,6 februari, 19,20 mars.

En perfekt julklapp till dina föräldrar, kompisar eller arbetskamrater.

(Du som redan köpt biljetter kommer att få ett mail där du kan välja antingen ett av de nya speldatumen eller att få pengarna tillbaka)

Har du enbart bokat plats på någon av tillfällena ovan så går det bra att höra av sig om man vill boka in sig på något av de nya datumen.
Dela på facebook
Facebook
Dela på email
Email
X
X