fbpx

Yoga, Pilates & Massage

På Freadals Gårdskrog
lina yogainstruktör på freadals gård i åsa
Ta ett djupt andetag

På Freadals Gård kan du både prova på Yoga, Pilates och få massage. Allt i en fantastisk miljö. 

Du kan läsa mer om våra olika pass här samt boka in dig på det du är sugen på. Vi har 5/10 kort med 10% rabatt på både massagen & träningen. Korten köps på plats.

Pilates

En rolig träning för en bättre hållning och därmed ett bättre mående! Stärker kroppens djupt liggande muskler och förbättrar balans, koordination och cirkulation, samt ger långa muskler.

Vi använder boll, flexband och block i de olika övningarna.

Tider gäller från v 35
Fredagar (jämna veckor) 08.00-09.00 (1 tim)
Max antal deltagare: 6 st
Pris: 175:-/person
pilates på freadals gård i kungsbacka
yoga på freadals gård i kungsbacka

Yinyoga

Lugn & stilla yoga där vi mjukar upp kroppen och fyller den med ny energi samtidigt som vi praktiserar medveten närvaro i nuet!

Vi använder mjuka redskap som bolster, kuddar & block för att stötta upp kroppen så att vi tryggt kan mjukna in i positionerna. Vi stanna i varje position 3-5 minuter och dessa görs sittandes eller liggandes.

Tider gäller från v 35
Fredagar (ojämna veckor) 08.00-09.00 (1 tim)
Max antal deltagare: 6 st
Pris 175:-/person
lina är yoga instruktör på freadals gård i åsa

Massage

Lina är utbildad Diplomerad massör och utför Svensk klassisk massage. Du får en uppmjukande och välgörande massage för dina muskler vilket reducerar dina spänningar, och du kommer att känna dig tillfreds och avslappnad då massage frisätter må-bra-hormonet oxytocin. Svensk klassisk massage kan man ta i förebyggande syfte och används ofta vid t.ex. trötta och stela muskler, träningsvärk, muskelknutor och som allmänt avslappnande och uppmjukande behandling.

Massage stärker även immunförsvaret och motverkar stress, vilket också ökar din prestationsförmåga. Regelbunden massage är effektiv mot ryggvärk, nack-och axelbesvär och kan ofta vara nyckeln till att behandla huvudvärk samt ischias. Även om man inte har tidigare besvär så är massage förebyggande och den bidrar till ett allmänt välmående.

Man kan boka en 35 min pris 495:- eller 65 min behandling pris 795:-

Tider gäller från v 35
Måndagar kl. 08-12:30 & kl. 14:00-17:00
Tisdagar kl. 10-14:30 & kl. 16:30-19:30

Välkommen!
/ Lina

Pilates på freadals gård i åsa
yoga på freadals gård i åsa
För företag

VANDRINGSYOGA, DUO YOGA, TAI CHI
Vandringsyoga- vandring längs med havet med yogastopp! Vi vandrar på klipporna längs det mäktiga havet och stannar upp ett par tillfällen och gör några enkla & härliga yogapositioner.

Vi insuper naturens och havets skönhet och kraft vilket stärker och lugnar vår kropp och våra sinnen. En chans att få uppleva Kuggaviken & Vassbäck. För de som vill svalka sig kan man ta sig ett dopp i det blå. På vintertid vandrar vi på passande vägar. Man behöver: passande bekväma promenadskor, ev badkläder, mjuka kläder att kunna röra sig i & en vattenflaska.

Vandringen tar ca 75-90 min. Max antal deltagare 12 st.

Duoyoga- enkla & roliga yogapositioner som man gör två och två! Samarbeta, stötta & ha roligt tillsammans på yogamattan. Avslutas med en skön avslappning. Max antal deltagare 12 st.

I Tar Chi utför vi mjuka långsamma rörelser som stärker mental och fysisk hälsa, sänker stressnivån och mjukar upp stela kroppar! En gammal tradition från Kina där man börjar dagen med att balansera livsenergierna ying & yang vilket bidrar till balans i livet. Tai Chi är en blandning av rörelser, meditation och kampsport och utförs i harmoni med andningen. Detta gör vi givetvis utomhus vid vackert väder!

Passet tar 1 tim. Max antal deltagare 12 st.
yoga på freadals gård i åsa, kungsbacka
yoga i harmonisk omgivning i åsa, kungsbacka
X
X