fbpx
Yoga & Meditation
På Freadals Gård
Ta ett djupt andetag

På Freadals Gård kan du både prova på Yoga, dansgympa och få massage. Allt i en fantastisk miljö.

Du kan läsa mer om våra olika pass här samt boka in dig på det du är sugen på.

Pilates

En rolig träning för en bättre hållning och därmed ett bättre mående! Stärker kroppens djupt liggande muskler och förbättrar balans, koordination och cirkulation, samt ger långa muskler.

Vi använder boll, flexband och block i de olika övningarna.

Tisdagar kl. 17:30-18:30 ( 1 tim)
Torsdagar kl. 08.00-09.00 ( 1 tim)
Max antal deltagare: 6 st
Pris: 175:-/person
Tai Chi i Ur & Skur
Tai Chi i Ur & Skur- mjuka långsamma rörelser som stärker mental och fysisk hälsa, sänker stressnivån och mjukar upp stela kroppar! En gammal tradition från Kina där man börjar dagen med att balansera livsenergierna ying & yang vilket bidrar till balans i livet.
Tai Chi är en blandning av rörelser, meditation och kampsport och utförs i harmoni med andningen. Detta gör vi utomhus i acceptabelt väder på gårdens vackra trädgård vid dammen! Vid dåligt väder är vi inomhus och Thai Chiar på varma ullmattor.

Onsdagar kl: 08-08:45 ( 45 min)
Max antal deltagare: 20 st
Pris: 145:-/person
Dansgympa- glädje & energi!
Jag guidar dig igenom ett energihöjande pass där vi mixar danstilarna jazz, fridans, afro, salsa & John Travolta moves med gympa! Avslutas med lite styrka, skön stretch & avslappning.
Torsdagar 09:30-10:30 ( 1 tim)
Max antal deltagare: 6 st
Pris: 175:-/person
Yinyoga

Lugn & stilla yoga där vi mjukar upp kroppen och fyller den med ny energi samtidigt som vi praktiserar medveten närvaro i nuet!

Vi använder mjuka redskap som bolster, kuddar & block för att stötta upp kroppen så att vi tryggt kan mjukna in i positionerna. Vi stanna i varje position 3-5 minuter och dessa görs sittandes eller liggandes. Avslutas med en skön avslappning.

Fredagar 08.00-09.00 (1 tim)
Max antal deltagare: 6 st
Pris 175:-/person
AfterworkYOGA
Styrkeyoga som får dig att släppa veckan som varit och gör dig redo inför helgens äventyr!

Vi kommer att stärka och utmana kropp & knopp genom tex solhälsningar, krigarpositioner, olika balanser, stretch & styrkepositioner. Avslutas med en skön avslappning.

Fredagar kl: 16:15-17:15 ( 1 tim)
Max antal deltagare: 6 st
Pris 175:-/person
Massage
Lina är utbildad Diplomerad massör och utför Svensk klassisk massage. Du får en uppmjukande och välgörande massage för dina muskler vilket reducerar dina spänningar, och du kommer att känna dig tillfreds och avslappnad då massage frisätter må-bra-hormonet oxytocin. Svensk klassisk massage kan man ta i förebyggande syfte och används ofta vid t.ex. trötta och stela muskler, träningsvärk, muskelknutor och som allmänt avslappnande och uppmjukande behandling.

Massage stärker även immunförsvaret och motverkar stress, vilket också ökar din prestationsförmåga. Regelbunden massage är effektiv mot ryggvärk, nack-och axelbesvär och kan ofta vara nyckeln till att behandla huvudvärk samt ischias. Även om man inte har tidigare besvär så är massage förebyggande och den bidrar till ett allmänt välmående.

Man kan boka en 35 min pris 495:- eller 65 min behandling pris 795:-

Massagetiderna är:
Tisdagar: 08-12:30 & 14-17:00
Onsdagar: 10-13 & 14:30-17:30

Välkommen!
/ Lina

_0004152-min
För företag
Vandringsyoga- vandring längs med havet med yogastopp! Vi vandrar på klipporna längs det mäktiga havet och stannar upp ett par tillfällen och gör några enkla & härliga yogapositioner.

Vi insuper naturens och havets skönhet och kraft vilket stärker och lugnar vår kropp och våra sinnen. En chans att få uppleva Kuggaviken & Vassbäck. För de som vill svalka sig kan man ta sig ett dopp i det blå. På vintertid vandrar vi på passande vägar. Man behöver: passande bekväma promenadskor, ev badkläder, mjuka kläder att kunna röra sig i & en vattenflaska.

Vandringen tar ca 75-90 min. Max antal deltagare 12 st.

Duoyoga- enkla & roliga yogapositioner som man gör två och två! Samarbeta, stötta & ha roligt tillsammans på yogamattan. Avslutas med en skön avslappning.

Passet tar 1 tim. Max antal deltagare 12 st.
X
X