fbpx
Bröllop på gården

Ni får en alldeles speciell upplevelse och ett minne som kommer att bestå för resten av ert liv när ni gifter er eller har er fest hos oss.
På Freadals Gårdskrog med anor från 1800-talet finns en vacker designad trädgård. Där kan ni säga ja till varandra, utbringa en skål, för att sedan bjuda in till mat i vår restaurang som ligger i den varsamt renoverade ladugården. Restaurangen har plats för 50-60 sittande gäster, ytterligare plats kan skapas i närliggande ytor. På sommaren är uteserveringen också tillgänglig med ytterligare 50 platser. Restaurangen har fullständiga rättigheter.

Restaurangen och de övriga lokalerna kan utsmyckas och designas i flera smakfulla stilar, det är bara fantasin som sätter gränsen.

Abonnera

Vi hjälper er med planering, menyförslag, musik, genomförande, fotografering och efterarbete, allt för att ni ska kunna koncentrera er på det som är det viktigaste. Vi samarbetar ju med flera närproducerande partners. Vilket gör att vi kan erbjuda en exklusiv meny.

Vi kollar om det är ledigt och vi gör en preliminär bokning
Vi träffas och tittar på lokalen samt pratar om era önskemål
Ni får en offert baserad på det vi kommer överens om
Ni bokar!

Konferens

Söker du en annorlunda upplevelse för kreativa tankar i en unik miljö så har du hittat rätt. Då ska du boka din konferens, kick-off, workshop eller föreläsning på Freadals Gårdskrog.

Gården ligger i en lantlig miljö, nära till havet. Det ger din konferens en alldeles speciell energi och atmosfär. Äter gör ni i restaurangen med anor från 1800-talet. Restaurangen har fullständiga rättigheter.
Skräddarsy din konferens, föreläsning eller workshop. Vi har utrymme för 40 personer på en dagskonferens. Möjlighet till aktiviteter i mindre grupper finns. I vårt Bed & Breakfast ges övernattningsmöjligheter för 14-16 personer.

Teknisk utrustning finns i lokalerna. Självklart hjälper vi till om ni vill ha en kick-off eller liknande med företaget. Gården ger möjlighet till flera olika aktiviteter som kan vara spännande att testa.
Hör av dig så skräddarsyr vi enligt dina önskemål.

Kontakta oss
X
X