fbpx
Kommande evenemang på Freadals Gård

Julbord – 2 December

Boka ett julbord i fantastisk miljö! På Freadals Gård äter du ett smakfullt och närproducerat julbord. Du sitter i den gamla bondgården och några sitter till och med i egna bås, kanske hamnar du i kalvspiltan eller grisabåset?
Servering av julens läckerheter sker på plankor vid varje bord i fyra omgångar. Ni sitter således vid ert eget bord hela tiden.
Först kommer sillbordet med våra egna inlagda sillar, lax i olika former, röror och krämer m.m.
I den andra omgången kommer det kalla. Julskinka, Lardo, rökt rådjur, rökt kalkon och andra smarriga saker.
I den tredje omgången serveras det varma. Revbenspjäll, korvar från HamraGård, klassiska lutfisken med pepparrotssås, julköttbullar, stuvad kål och givetvis Janssons frestelse m.m.
Den fjärde omgången kallar vi ost och dessertrundan. Då kommer kaxige Karl, Lyckliga Laila och Soliga Sonja att göra entré. Fantastiska ostar från Sommarhagens Gårdsmejeri. På bordet landar också päron, marmelader, oliver och annat gott. Tillsammans med ostarna finns det tryfflar, närproducerad fudge som smälter i munnen samt övriga juliga desserter.
Ni äter närproducerat så långt det är möjligt. Mer om vilka närproducenter vi samarbetar med kan ni läsa på vår hemsida.
Boka ett säkert, närproducerat julbord. 699:-/person, barn upp till 12 år 299:- Antalet platser är begränsade.

Julbord – 3 December

Boka ett julbord i fantastisk miljö! På Freadals Gård äter du ett smakfullt och närproducerat julbord. Du sitter i den gamla bondgården och några sitter till och med i egna bås, kanske hamnar du i kalvspiltan eller grisabåset?
Servering av julens läckerheter sker på plankor vid varje bord i fyra omgångar. Ni sitter således vid ert eget bord hela tiden.
Först kommer sillbordet med våra egna inlagda sillar, lax i olika former, röror och krämer m.m.
I den andra omgången kommer det kalla. Julskinka, Lardo, rökt rådjur, rökt kalkon och andra smarriga saker.
I den tredje omgången serveras det varma. Revbenspjäll, korvar från HamraGård, klassiska lutfisken med pepparrotssås, julköttbullar, stuvad kål och givetvis Janssons frestelse m.m.
Den fjärde omgången kallar vi ost och dessertrundan. Då kommer kaxige Karl, Lyckliga Laila och Soliga Sonja att göra entré. Fantastiska ostar från Sommarhagens Gårdsmejeri. På bordet landar också päron, marmelader, oliver och annat gott. Tillsammans med ostarna finns det tryfflar, närproducerad fudge som smälter i munnen samt övriga juliga desserter.
Ni äter närproducerat så långt det är möjligt. Mer om vilka närproducenter vi samarbetar med kan ni läsa på vår hemsida.
Boka ett säkert, närproducerat julbord. 699:-/person, barn upp till 12 år 299:- Antalet platser är begränsade.

Julbord – 4 December

Boka ett julbord i fantastisk miljö! På Freadals Gård äter du ett smakfullt och närproducerat julbord. Du sitter i den gamla bondgården och några sitter till och med i egna bås, kanske hamnar du i kalvspiltan eller grisabåset?
Servering av julens läckerheter sker på plankor vid varje bord i fyra omgångar. Ni sitter således vid ert eget bord hela tiden.
Först kommer sillbordet med våra egna inlagda sillar, lax i olika former, röror och krämer m.m.
I den andra omgången kommer det kalla. Julskinka, Lardo, rökt rådjur, rökt kalkon och andra smarriga saker.
I den tredje omgången serveras det varma. Revbenspjäll, korvar från HamraGård, klassiska lutfisken med pepparrotssås, julköttbullar, stuvad kål och givetvis Janssons frestelse m.m.
Den fjärde omgången kallar vi ost och dessertrundan. Då kommer kaxige Karl, Lyckliga Laila och Soliga Sonja att göra entré. Fantastiska ostar från Sommarhagens Gårdsmejeri. På bordet landar också päron, marmelader, oliver och annat gott. Tillsammans med ostarna finns det tryfflar, närproducerad fudge som smälter i munnen samt övriga juliga desserter.
Ni äter närproducerat så långt det är möjligt. Mer om vilka närproducenter vi samarbetar med kan ni läsa på vår hemsida.
Boka ett säkert, närproducerat julbord. 699:-/person, barn upp till 12 år 299:- Antalet platser är begränsade.

Julbord – 9 December

Boka ett julbord i fantastisk miljö! På Freadals Gård äter du ett smakfullt och närproducerat julbord. Du sitter i den gamla bondgården och några sitter till och med i egna bås, kanske hamnar du i kalvspiltan eller grisabåset?
Servering av julens läckerheter sker på plankor vid varje bord i fyra omgångar. Ni sitter således vid ert eget bord hela tiden.
Först kommer sillbordet med våra egna inlagda sillar, lax i olika former, röror och krämer m.m.
I den andra omgången kommer det kalla. Julskinka, Lardo, rökt rådjur, rökt kalkon och andra smarriga saker.
I den tredje omgången serveras det varma. Revbenspjäll, korvar från HamraGård, klassiska lutfisken med pepparrotssås, julköttbullar, stuvad kål och givetvis Janssons frestelse m.m.
Den fjärde omgången kallar vi ost och dessertrundan. Då kommer kaxige Karl, Lyckliga Laila och Soliga Sonja att göra entré. Fantastiska ostar från Sommarhagens Gårdsmejeri. På bordet landar också päron, marmelader, oliver och annat gott. Tillsammans med ostarna finns det tryfflar, närproducerad fudge som smälter i munnen samt övriga juliga desserter.
Ni äter närproducerat så långt det är möjligt. Mer om vilka närproducenter vi samarbetar med kan ni läsa på vår hemsida.
Boka ett säkert, närproducerat julbord. 699:-/person, barn upp till 12 år 299:- Antalet platser är begränsade.

Julbord – 10 December

Boka ett julbord i fantastisk miljö! På Freadals Gård äter du ett smakfullt och närproducerat julbord. Du sitter i den gamla bondgården och några sitter till och med i egna bås, kanske hamnar du i kalvspiltan eller grisabåset?
Servering av julens läckerheter sker på plankor vid varje bord i fyra omgångar. Ni sitter således vid ert eget bord hela tiden.
Först kommer sillbordet med våra egna inlagda sillar, lax i olika former, röror och krämer m.m.
I den andra omgången kommer det kalla. Julskinka, Lardo, rökt rådjur, rökt kalkon och andra smarriga saker.
I den tredje omgången serveras det varma. Revbenspjäll, korvar från HamraGård, klassiska lutfisken med pepparrotssås, julköttbullar, stuvad kål och givetvis Janssons frestelse m.m.
Den fjärde omgången kallar vi ost och dessertrundan. Då kommer kaxige Karl, Lyckliga Laila och Soliga Sonja att göra entré. Fantastiska ostar från Sommarhagens Gårdsmejeri. På bordet landar också päron, marmelader, oliver och annat gott. Tillsammans med ostarna finns det tryfflar, närproducerad fudge som smälter i munnen samt övriga juliga desserter.
Ni äter närproducerat så långt det är möjligt. Mer om vilka närproducenter vi samarbetar med kan ni läsa på vår hemsida.
Boka ett säkert, närproducerat julbord. 699:-/person, barn upp till 12 år 299:- Antalet platser är begränsade.

Julbord – 11 December

Boka ett julbord i fantastisk miljö! På Freadals Gård äter du ett smakfullt och närproducerat julbord. Du sitter i den gamla bondgården och några sitter till och med i egna bås, kanske hamnar du i kalvspiltan eller grisabåset?
Servering av julens läckerheter sker på plankor vid varje bord i fyra omgångar. Ni sitter således vid ert eget bord hela tiden.
Först kommer sillbordet med våra egna inlagda sillar, lax i olika former, röror och krämer m.m.
I den andra omgången kommer det kalla. Julskinka, Lardo, rökt rådjur, rökt kalkon och andra smarriga saker.
I den tredje omgången serveras det varma. Revbenspjäll, korvar från HamraGård, klassiska lutfisken med pepparrotssås, julköttbullar, stuvad kål och givetvis Janssons frestelse m.m.
Den fjärde omgången kallar vi ost och dessertrundan. Då kommer kaxige Karl, Lyckliga Laila och Soliga Sonja att göra entré. Fantastiska ostar från Sommarhagens Gårdsmejeri. På bordet landar också päron, marmelader, oliver och annat gott. Tillsammans med ostarna finns det tryfflar, närproducerad fudge som smälter i munnen samt övriga juliga desserter.
Ni äter närproducerat så långt det är möjligt. Mer om vilka närproducenter vi samarbetar med kan ni läsa på vår hemsida.
Boka ett säkert, närproducerat julbord. 699:-/person, barn upp till 12 år 299:- Antalet platser är begränsade.

Julbord – 16 December

Boka ett julbord i fantastisk miljö! På Freadals Gård äter du ett smakfullt och närproducerat julbord. Du sitter i den gamla bondgården och några sitter till och med i egna bås, kanske hamnar du i kalvspiltan eller grisabåset?
Servering av julens läckerheter sker på plankor vid varje bord i fyra omgångar. Ni sitter således vid ert eget bord hela tiden.
Först kommer sillbordet med våra egna inlagda sillar, lax i olika former, röror och krämer m.m.
I den andra omgången kommer det kalla. Julskinka, Lardo, rökt rådjur, rökt kalkon och andra smarriga saker.
I den tredje omgången serveras det varma. Revbenspjäll, korvar från HamraGård, klassiska lutfisken med pepparrotssås, julköttbullar, stuvad kål och givetvis Janssons frestelse m.m.
Den fjärde omgången kallar vi ost och dessertrundan. Då kommer kaxige Karl, Lyckliga Laila och Soliga Sonja att göra entré. Fantastiska ostar från Sommarhagens Gårdsmejeri. På bordet landar också päron, marmelader, oliver och annat gott. Tillsammans med ostarna finns det tryfflar, närproducerad fudge som smälter i munnen samt övriga juliga desserter.
Ni äter närproducerat så långt det är möjligt. Mer om vilka närproducenter vi samarbetar med kan ni läsa på vår hemsida.
Boka ett säkert, närproducerat julbord. 699:-/person, barn upp till 12 år 299:- Antalet platser är begränsade.

Julbord – 17 December

Boka ett julbord i fantastisk miljö! På Freadals Gård äter du ett smakfullt och närproducerat julbord. Du sitter i den gamla bondgården och några sitter till och med i egna bås, kanske hamnar du i kalvspiltan eller grisabåset?
Servering av julens läckerheter sker på plankor vid varje bord i fyra omgångar. Ni sitter således vid ert eget bord hela tiden.
Först kommer sillbordet med våra egna inlagda sillar, lax i olika former, röror och krämer m.m.
I den andra omgången kommer det kalla. Julskinka, Lardo, rökt rådjur, rökt kalkon och andra smarriga saker.
I den tredje omgången serveras det varma. Revbenspjäll, korvar från HamraGård, klassiska lutfisken med pepparrotssås, julköttbullar, stuvad kål och givetvis Janssons frestelse m.m.
Den fjärde omgången kallar vi ost och dessertrundan. Då kommer kaxige Karl, Lyckliga Laila och Soliga Sonja att göra entré. Fantastiska ostar från Sommarhagens Gårdsmejeri. På bordet landar också päron, marmelader, oliver och annat gott. Tillsammans med ostarna finns det tryfflar, närproducerad fudge som smälter i munnen samt övriga juliga desserter.
Ni äter närproducerat så långt det är möjligt. Mer om vilka närproducenter vi samarbetar med kan ni läsa på vår hemsida.
Boka ett säkert, närproducerat julbord. 699:-/person, barn upp till 12 år 299:- Antalet platser är begränsade.

Julbord – 18 December

Boka ett julbord i fantastisk miljö! På Freadals Gård äter du ett smakfullt och närproducerat julbord. Du sitter i den gamla bondgården och några sitter till och med i egna bås, kanske hamnar du i kalvspiltan eller grisabåset?
Servering av julens läckerheter sker på plankor vid varje bord i fyra omgångar. Ni sitter således vid ert eget bord hela tiden.
Först kommer sillbordet med våra egna inlagda sillar, lax i olika former, röror och krämer m.m.
I den andra omgången kommer det kalla. Julskinka, Lardo, rökt rådjur, rökt kalkon och andra smarriga saker.
I den tredje omgången serveras det varma. Revbenspjäll, korvar från HamraGård, klassiska lutfisken med pepparrotssås, julköttbullar, stuvad kål och givetvis Janssons frestelse m.m.
Den fjärde omgången kallar vi ost och dessertrundan. Då kommer kaxige Karl, Lyckliga Laila och Soliga Sonja att göra entré. Fantastiska ostar från Sommarhagens Gårdsmejeri. På bordet landar också päron, marmelader, oliver och annat gott. Tillsammans med ostarna finns det tryfflar, närproducerad fudge som smälter i munnen samt övriga juliga desserter.
Ni äter närproducerat så långt det är möjligt. Mer om vilka närproducenter vi samarbetar med kan ni läsa på vår hemsida.
Boka ett säkert, närproducerat julbord. 699:-/person, barn upp till 12 år 299:- Antalet platser är begränsade.

Standup med Hasse Brontén

Hasse Brontén är en av Sveriges mest anlitade standupkomiker. Hasse har varit med olika humorprogram på TV, som t.ex. Parlamentet, Raw Comedy. Hasse varvar sin humor med vardagliga observationer, aktuella ämnen och snabba improvisationer. Hasses positiva anslag får alla typer av publik att vika sig av skratt. Vårt samarbete med Änna go standup fortsätter. Det innebär fantastiska standup-kvällar här på Freadals Gård under våren. Ni bjuds på 4 standup-komiker i 2 akter. Pris 525:-/person inkl. varmrätt

Standup med Robin Paulsson

Robin Paulsson debuterade som ståuppkomiker som 17-åring (2001) debuterade Robin och har sedan dess hunnit göra en hel del inom TV och radio som komiker, manusförfattare och programledare. Allra mest känner vi ändå Robin som programledare för sin långkörare till talkshow “Robins”. Robin varvar om vardagliga observationer och aktuella ämnen med träffsäkra skämt. Det kommer garanterat bli roligt kväll.  Vårt samarbete med Änna go standup fortsätter. Det innebär fantastiska standup-kvällar här på Freadals Gård under våren. Ni bjuds på 4 standup-komiker i 2 akter. Martin Johansson är som vanligt kvällens konferencier och när han inte driver ståuppklubben Änna Go Standup då uppträder han på Sveriges stora och små scener, t.ex. anrika Norra Brunn. pris 525:-/person inkl. varmrätt
UPPTÄCK MER OM DIN KOMMANDE VISTELSE HOS OSS
På Freadals Gård kan du ta det lugnt, njuta av det porlande vattenfallet i trädgården. Ta en fika, bada bastu, låna spel eller bara umgås med nära och kära eller nya bekanta.
Kontakta oss
X
X