fbpx
Boka Bord
På Freadals gård

Restaurangen är inhyst i en gammal ladugård från 1800-talet som är stilfullt renoverad. Du hittar både de gamla ko och grisbåsen kvar. Kanske sitter du själv i kalvbåset en kväll tillsammans med dina vänner?

Restaurangen har plats för ca. 50 gäster inomhus 50 gäster på uteserveringen. Från serveringen kommer man ut i den vackra trädgården med en stor damm. Här hittar du också en Pusshållplats, bikupor, lekyta, studsmatta för barnen. På uteserveringen finns också ”The Damm Bar” som serverar öl på tapp under sommarhalvåret.

I trädgården finns det växter som färgar årstiderna. Här finns det gott om små oaser och platser att njuta sin fika på. Om man väljer att äta inomhus så göra man det i den stilfullt ombyggda ladugården från 1800-talet där pigan Inga en gång gick omkring bland grisar och kor.

Maten

Frukost serveras under högsäsong (1/5 – 30/9) mellan kl.08.30 – 10.00 Pris 125:-/person, bokas i samband med bokningen av boendet. Vi har ett komplett kök så om du vill kan du göra egen frukost.
Har du särskilda önskemål för frukosten (laktosintolerans, glutenfritt mm) måste detta anges vid bokningstillfället.

Ni kan se öppettiderna för vår restaurang på Freadal här på hemsidan. Vi serverar både lunch och a´la carte. Vi jobbar mycket med närproducerade råvaror. Restaurangen har fullständiga rättigheter.

 

Evenemang i restaurangen

På Freadals Gård arrangerar vi sportbar, quiz- och musikkvällar och liknande evenemang i restaurangen. Tid för de olika evenemangen kan du läsa om här på sidan i bloggen, eller så kan du ta del av det på vår Facebooksida.

Våra närproducerande vänner
Här på gården vill vi ständigt bjuda på nya upplevelser. Vilket evenemang vill du gå på?

Quizmatchen

Från den 11 februari är quizmatchen igång på Freadals Gård. Under följande 10 fredagar med start kl.19.00 är det quiz; 11/2, 18/2, 25/2, 4/3, 25/3, 1/4, 8/4, 15/4, 22/4, 29/4 Anmäl ett lag med minst 4 och max 6 deltagare. Var med och quiza dig fram till totalvinsten efter 10 omgångar. Varje deltagare betalar 30:-/omgång . Självklart blir det pris till 1:an och 2:an vid varje enskild match. För att vinna hela tävlingen är regeln enkel. Flest poäng efter 10 omgångar blir vårens quizmästare! (Detta oavsett om man deltagit i alla 10 eller inte. Man kan ju vinna genom att bara delta i hälften, men chansen är ju större i fler matcher man deltar:) Quizmasters: Frida Carlsson, Pelle Lundström, Anna Brygård Anmäl ditt lag/boka plats via messenger, info@freadalsgard.se eller 070-715 89 59

“Five & A Half Men”

Nu blir det ”Rocknight” på Freadal. ”Five & A Half Men” tar oss till the good old days med sina rock covers, du kan kalla det nostalgirock om du vill, bara du är tillräckligt gammal för att minnas Deep Purple, Whitesnake, Pat Travers, Kansas, Foreigner, Blackberry Smoke, Eagles, Loverboy, 10 CC med flera. Själva bandet är en högkompetent ångmaskin med massor av erfarenhet med sig.  Imre Daun och Peter Nordholm var med och grundade ”Snowstorm” och ”Don Patrol”. Mikael Erlandsson, Secret Service, NGang, Last Autum Dream och har precis släppt ett kritikerrosat album med Autumn’s Child. Glen Sandgren spelar också med Jim Jidhed. Joel Starander har ”basat” bakom artisteliten i Sverige och världen. Peter Horn, 25 år som keyboardist och sångare på coverscenen. Imre Daun, trummor Peter Nordholm, gitarr Glen Sandgren, gitarr Joel Starander, Bas Peter Horn, Keybord, kör Mikael Erlandsson, sång Biljettpris 495:- Inkl Freadals burgare eller räksmörgås

Exklusiv Whiskyprovning

Provningen är från flera av Mackmyras exklusivaste fat. Mackmyra är ett av Sveriges äldsta whiskydestillerier. Provningen hålls av Tord Ingvar som sjävklart ger er historik och produktkunskap både om whisky i allmänhet och om Mackmyra i synnerhet. Under provningen så kommer det att finnas gott om tid för frågor och diskussion. Vi rekommenderar att du avstår alkohol innan provningen samt att ni undviker parfymer. Detta på grund av att smak och doftsinnen ska vara så opåverkade som möjligt för att kunna njuta av det som whiskyn erbjuder. Tid: Lördag den 21 maj kl.16.00 Pris 495:-/person, antalet platser är begränsat till 14 st. I kombination med provningen kommer det finnas möjlighet att beställa mat från vårt kök. Vill du boka bord efter provningen meddela gärna antal i samband med att du köper biljett till provningen.

Ateljé Elizas modevisning på Freadal

Ateljé Eliza arrangerar modevisning hos oss på Freadals Gård onsdag den 29 juni kl.19.00 Vi satsar på att ha modevisningen i trädgården som tidigare år. För att göra det enklare för er och för oss så säljer vi nu biljetter till visningen. En biljett kostar 225:- och inkluderar en räksmörgås och ett glas öl/vin. Antalet platser är begränsade så passa på att boka så snart du kan. Efter visningen finns möjlighet att handla, rean börjar och även rabatt på skinnplagg. Modevisningen omfattar följande märken: – Atelje Eliza design’s mocka och nappaplagg – Johnny Was – Devotion – Me 369 – Notyz – Feeling 

Hits- och Historiekvartetten 60-talsshow

Den 10 september är kvartetten här med sin show “Hits & Historier 64-66” på Freadals Gård. ”Hits & Historier-kvartetten” med Frida Carlsson, Helena Strutz Stenqvist, Per-Ola Lundström och Daniel Brunskog. Musiken som du aldrig har glömt! Den 9 februari 1964 slog The Beatles igenom i USA när de uppträdde inför miljontals tv-tittare på The Ed Sullivan Show. “Hits & Historier 64-66” är en underhållande och fartfylld Rock ‘n’ Soul-föreställning om hur de tre åren som följde förändrade populärmusiken för alltid och fyra sångare på scen bjuder på hits och underhållande anekdoter av och om bland andra The Beatles, The Beach Boys, The Supremes, Bob Dylan, The Rolling Stones och Aretha Franklin. I priset ingår varmrätt och dessert. Tänk på att meddela allergier eller andra kostpreferenser när du köper biljett. Showen startar 19.00

Standup Freadal

Vi har ni inlett ett samarbete med Änna go standup som kommer att ge oss fantastiska standup-kvällar här på Freadals Gård under hösten. Ni kommer vid varje tillfälle att bjudas på 4 standup-komiker i 2 akter. Följande fredagar är inbokade under hösten 30/9, 28/10, 18/11 alla med start kl.19.00 28/10 Tobias Persson har varit standupkomiker sedan 2001 och utsågs till årets manliga komiker 2008. Hans underfundiga och vassa humor levereras med en otrolig energi samt övergår ibland till häpnadsväckande improvisation. Tobias är den mångfacetterade underhållare vi sett i “Doobidoo”, “Babben och co”, “Lotta på Liseberg”, “Stockholm live” mm. Hans hyllade soloshow “Man på prov” – om IVF och barnlängtan – visades på SVT sommaren 2019. Pris 525:-/person inkl mat och dryck
UPPTÄCK MER OM DIN KOMMANDE VISTELSE HOS OSS
På Freadals Gård kan du ta det lugnt, njuta av det porlande vattenfallet i trädgården. Ta en fika, bada bastu, låna spel eller bara umgås med nära och kära eller nya bekanta.
Kontakta oss
Boka Bord

Plats:

Freadals Gård
Näsbergsvägen, 439 55 Åsa

Datum:

X
X