fbpx

Välkomna till 2021 på Freadal

Den 21 januari öppnar vi igen. Vi startar med lunchservering från kl.12.00 på torsdagar och fredagar. I dagsläget så kommer vi bara att ha öppet till kl.20.00 p.g.a pandemin. Vi hoppas dock att vi snart ska få öppna som vanligt igen. Vi har också fått flytta våra evenemang som skulle ha hållits den 29-30 januari samt 5-6 februari. Dessa shower, “Det doftar Öl”, har nu flyttas till den 16-17 april.

Vi kommer att presentera lite nytt under februari då vi hoppas kunna bjuda på “Afternoon Tea” på söndagar mellan 14-16.

Under stängningen mellan jul och nyår har restaurangen fått nymålat golv, nya stolar, ommålade väggar. Gästtoaletten har också fått nytt handfat och ny färg på väggarna. Vi har också passat på att bygga upp en lite scen där vi hoppas att trubadurerna ska kunna uppträda under våren. 

Vi har renodlat vår meny, mer om det kan du läsa om på menysidan. Hoppas du kommer att tycka om Freadals Gård även 2021. Vi ser fram mot att träffa dig.

Marie & https://freadalsgard.se/wp-content/uploads/2021/08/Nicolina-1.png

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
Email
X
X