fbpx

Exklusiv whiskyprovning

Provningen är från flera av Mackmyras exklusivaste fat. Mackmyra är ett av Sveriges äldsta whiskydestillerier. Provningen hålls av Tord Ingvar som sjävklart ger er historik och produktkunskap både om whisky i allmänhet och om Mackmyra i synnerhet.

Under provningen så kommer det att finnas gott om tid för frågor och diskussion.

Vi rekommenderar att du avstår alkohol innan provningen samt att ni undviker parfymer. Detta på grund av att smak och doftsinnen ska vara så opåverkade som möjligt för att kunna njuta av det som whiskyn erbjuder.

Tid: Lördag den 26 februari kl.16.00
Pris 395:-/person Biljetter köper du här
Antalet platser är begränsat till 14 personer

I kombination med provningen kommer det finnas möjlighet att beställa mat från vårt kök.

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
Email
X
X