fbpx

Exklusiv Whiskyprovning

Provningen är från flera av Mackmyras exklusivaste fat. Mackmyra är ett av Sveriges äldsta whiskydestillerier. Provningen hålls av Tord Ingvar som sjävklart ger er historik och produktkunskap både om whisky i allmänhet och om Mackmyra i synnerhet. Senast Tord Ingvar var här i februari var blev det en mycket uppskattad provning med många frågor och diskussion om whisky.

Vi rekommenderar att du avstår alkohol innan provningen samt att ni undviker parfymer. Detta på grund av att smak och doftsinnen ska vara så opåverkade som möjligt för att kunna njuta av det som whiskyn erbjuder.

Tid: Lördag den 21 maj kl.16.00
Pris 495:-/person, antalet platser är begränsat till 14 st.
I kombination med provningen kommer det finnas möjlighet att beställa mat från vårt kök. Vill du boka bord efter provningen meddela gärna antal i samband med att du köper biljett till provningen.

Biljetter hittar du här: https://freadalsgard.se/events/exklusiv-whiskyprovning-2/

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
Email
X
X