fbpx

Jamladies Horror Show

Jamladies bjuder på en maffig Allahelgonaföreställning här på Freadals Gård.
Låt dig svepas med i musik du garanterat känner igen tillsammans med tre makalösa karaktärer som fastnat mellan tid och rum. Alla med varsin hiskelig historia att berätta genom en vidunderlig show du aldrig kommer att glömma.

Köket bjuder på rysligt god mat under kvällen och om benen bara bär blir det stående ovationer. Ingen vet hur kvällen kommer att sluta i den gamla bondgården. Det sägs att på våningen ovanför restaurangen som är en gammal lagård sitter den gamle bonden och drar i marionetternas trådar, kanske dyker han upp innan kvällen är över?

In och boka om du vågar!

Spelas fredag den 4 och lördag den 5 november
Pris 750:- inkl. 2 rättersmeny

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
Email
X
X