BRÖLLOP ELLER FEST PÅ FREADALS GÅRD

Ni får en alldeles speciell upplevelse och ett minne som kommer att bestå för resten av ert liv när ni gifter er eller har er fest hos oss. 

På Freadals Gård med anor från 1800-talet finns en vacker designad trädgård. Där kan ni säga ja till varandra, utbringa en skål, för att sedan bjuda in till mat i vår restaurang som ligger i den varsamt renoverade ladugården. Restaurangen har plats för 50-60 sittande gäster, ytterligare plats kan skapas i närliggande ytor. På sommaren är uteserveringen också tillgänglig med ytterligare 50 platser. Restaurangen har fullständiga rättigheter.

Restaurangen och de övriga lokalerna kan utsmyckas och designas i flera smakfulla stilar, det är bara fantasin som sätter gränsen.

Vi hjälper er med planering, menyförslag, musik, genomförande, fotografering och efterarbete, allt för att ni ska kunna koncentrera er på det som är det viktigaste. Vi samarbetar ju med flera närproducerande partners. Vilket gör att vi kan erbjuda en exklusiv meny. När det gäller bröllopstårtor har vi ett samarbete med JOX by Mathilda som är konditor. Om du kikar på länken kan du läsa mer om hennes fantastiska tårtor och bakverk. Läs mer här JOX by Mathilda

Både Marie och Patrik har erfarenhet från många vigslar och är själva vigselförrättare båda två.

Är ni intresserade av att boka Freadals Gård för Bröllop eller fest så kontaktar ni oss.

  • Vi kollar om det är ledigt och vi gör en preliminär bokning
  • Vi träffas och tittar på lokalen samt pratar om era önskemål
  • Ni får en offert baserad på det vi kommer överens om
  • Ni bokar!