fbpx

Mat och Musik på Freadal

Mat och Musik på Freadal är precis som det låter. Bra musik och god mat. Något att göra tillsammans. Vi anstränger oss för att hitta bra artister som kan erbjuda olika typer av underhållning. Det är både show, teater och musik. Vi hoppas att ni gillar det.

Förutom våra musikquiz vi kör på fredagar så försöker vi komplettera med mer musik och show på lördagarna. Söndagar viker vi åt mat, och snart startar våra söndagsbruncher som kommer att bli en riktigt höjdpunkt.

Här kommer vårens program för musik och show så här långt. Det tillkommer fler event allt eftersom. Vill ni läsa mer om dom så hittar ni dom i vår eventkalender på hemsidan där ni också kan köpa biljetter. 

Vill ni boka på er på quizmatchen på fredagar, eller boka någon av våra söndagsbruncher, 27/2, 20/3, 17/4 och 15/5 går det bra via messenger, info@freadalsgard.se eller 070-715 89 59

Tänk att livet blir så mycket roligare med mat, musik och trevligt sällskap!

Mars
11 Jamladies Dinner show
12 Jamladies Dinner Show
18 Hitskvartetten ”Hits & Historier”
19 Hitskvartetten ”Hits & Historier”
26 Captain Crew

April
2 Fair Men Play
  9 Pepperland
23 Edeni

Maj
 6  Robin Stegmar ”Det Doftar Öl”
 7  Five & A Half Men
14 Bättre Begagnat

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
Email
X
X