Äntligen är det dags att få bjuda in till Sveriges kanske bästa julbord!

På Freadals Gårdskrog äter du ett smakfullt och närproducerat julbord. Du sitter i den gamla bondgården och några sitter till och med i egna bås, kanske hamnar du i kalvspiltan eller grisabåset?

Servering av julens läckerheter sker på plankor vid varje bord i tre omgångar. Ni sitter således vid ert eget bord hela tiden. Vi eftersträvar att leverera svenska råvaror från mindre lokala producenter i så stor utsträckning som möjligt.

Den första plankan är ett sillbord med vår egna inlagd sill med apelsin och nejlika, Brantevikssill, senapssill och löksill. På plankan hittar ni också vår egna lax med smak av vinäger och citron och örter, ägghalvor med Freadals räkröra och självklart potatis, vörtbröd och Freadals egna fröknäcke.

På den andra plankan kommer julskinkan från HamraGård, en av julens höjdpunkter, kompletterad med klassisk skånsk senap från Eslöv. Skinkan flankeras av smakrika korvar och rullsylta från HamraGård, vilt från Gåsevadsholms vilt, och en himla god läckökorv som man inte kan få för mycket av, till det vårt egna bröd och slungat smör.

På den tredje plankan hittar ni varma honungsmarinerade revbenspjäll, julköttbullar och våra härliga små prinskorvar. Därtill vår egna stuvade grönkål och Janssons frestelse

Slutligen är det dags att sträcka på sig och ta sig till det gemensamma dessertbordet med smarriga karameller, choklad och praliner. Fantastiska ostar från Sommarhagens Gårdsmejeri. Hemlagade marmelader, julbakelser och självklart ris a´la malta med saftsås och te och kaffe.

Ni äter närproducerat så långt det är möjligt. Mer om vilka närproducenter vi samarbetar med kan ni läsa på här på vår hemsida.

Boka ett säkert, närproducerat julbord. 699:-/person, barn upp till 12 år 299:-
Antalet platser är begränsade.

Boka direkt nedan eller ring oss direkt på 070-7 15 89 59

Datum & bokningar

Julbord – 4 December – FULLBOKAT

Boka ett julbord i fantastisk miljö! På Freadals Gårdskrog äter du ett smakfullt och närproducerat julbord. Du sitter i den gamla bondgården och några sitter till och med i egna bås, kanske hamnar du i kalvspiltan eller grisabåset?
Servering av julens läckerheter sker på plankor vid varje bord i tre omgångar. Ni sitter således vid ert eget bord hela tiden. Vi eftersträvar att leverera svenska råvaror från mindre lokala producenter i så stor utsträckning som möjligt.
Den första plankan är ett sillbord med vår egna inlagd sill med apelsin och nejlika, Brantevikssill, senapssill och löksill. På plankan hittar ni också vår egna lax med smak av vinäger och citron och örter, ägghalvor med Freadals räkröra och självklart potatis, vörtbröd och Freadals egna fröknäcke.
På den andra plankan kommer julskinkan från HamraGård, en av julens höjdpunkter, kompletterad med klassisk skånsk senap från Eslöv. Skinkan flankeras av smakrika korvar och rullsylta från HamraGård, vilt från Gåsevadsholms vilt, och en himla god läckökorv som man inte kan få för mycket av, till det vårt egna bröd och slungat smör.
På den tredje plankan hittar ni varma honungsmarinerade revbenspjäll, julköttbullar och våra härliga små prinskorvar. Därtill vår egna stuvade grönkål och Janssons frestelse.
Slutligen är det dags att sträcka på sig och ta sig till det gemensamma dessertbordet med smarriga karameller, choklad och praliner. Fantastiska ostar från Sommarhagens Gårdsmejeri. Hemlagade marmelader, julbakelser och självklart ris a´la malta med saftsås och te och kaffe.
Ni äter närproducerat så långt det är möjligt. Mer om vilka närproducenter vi samarbetar med kan du läsa om här.
Boka ett säkert, närproducerat julbord.
Vuxen: 699:-/person
Barn upp till 12 år: 299:-
Antalet platser är begränsade.

Julbord – 5 December – FULLBOKAT

Boka ett julbord i fantastisk miljö! På Freadals Gårdskrog äter du ett smakfullt och närproducerat julbord. Du sitter i den gamla bondgården och några sitter till och med i egna bås, kanske hamnar du i kalvspiltan eller grisabåset?
Servering av julens läckerheter sker på plankor vid varje bord i tre omgångar. Ni sitter således vid ert eget bord hela tiden. Vi eftersträvar att leverera svenska råvaror från mindre lokala producenter i så stor utsträckning som möjligt.
Den första plankan är ett sillbord med vår egna inlagd sill med apelsin och nejlika, Brantevikssill, senapssill och löksill. På plankan hittar ni också vår egna lax med smak av vinäger och citron och örter, ägghalvor med Freadals räkröra och självklart potatis, vörtbröd och Freadals egna fröknäcke.
På den andra plankan kommer julskinkan från HamraGård, en av julens höjdpunkter, kompletterad med klassisk skånsk senap från Eslöv. Skinkan flankeras av smakrika korvar och rullsylta från HamraGård, vilt från Gåsevadsholms vilt, och en himla god läckökorv som man inte kan få för mycket av, till det vårt egna bröd och slungat smör.
På den tredje plankan hittar ni varma honungsmarinerade revbenspjäll, julköttbullar och våra härliga små prinskorvar. Därtill vår egna stuvade grönkål och Janssons frestelse.
Slutligen är det dags att sträcka på sig och ta sig till det gemensamma dessertbordet med smarriga karameller, choklad och praliner. Fantastiska ostar från Sommarhagens Gårdsmejeri. Hemlagade marmelader, julbakelser och självklart ris a´la malta med saftsås och te och kaffe.
Ni äter närproducerat så långt det är möjligt. Mer om vilka närproducenter vi samarbetar med kan du läsa om här.
Boka ett säkert, närproducerat julbord.
Vuxen: 699:-/person
Barn upp till 12 år: 299:-
Antalet platser är begränsade.

Julbord & Julshow med Bröderna Rongedal

Boka ett julbord i fantastisk miljö med liveshow! Bröderna Rongedal har i många år haft julkonserter av många olika slag. Allt från mäktiga O Helga Natt, via amerikanska traditionella jullåtar till svenska julklassiker och pop. Brukar bli skön stämning och även lite allsång. Intim julkänsla med mycket igenkänning, varvat med värme och humor.
Under fyra kvällar i december gästar dom Freadals Gårdskrog och bjuder på härlig julmusik till vårt fantastiska julbord.
På Freadals Gårdskrog äter du ett smakfullt och närproducerat julbord. Du sitter i den gamla bondgården och några sitter till och med i egna bås, kanske hamnar du i kalvspiltan eller grisabåset?
Servering av julens läckerheter sker på plankor vid varje bord i tre omgångar. Ni sitter således vid ert eget bord hela tiden. Vi eftersträvar att leverera svenska råvaror från mindre lokala producenter i så stor utsträckning som möjligt.
Den första plankan är ett sillbord med vår egna inlagd sill med apelsin och nejlika, Brantevikssill, senapssill och löksill. På plankan hittar ni också vår egna lax med smak av vinäger och citron och örter, ägghalvor med Freadals räkröra och självklart potatis, vörtbröd och Freadals egna fröknäcke.
På den andra plankan kommer julskinkan från HamraGård, en av julens höjdpunkter, kompletterad med klassisk skånsk senap från Eslöv. Skinkan flankeras av smakrika korvar och rullsylta från HamraGård, vilt från Gåsevadsholms vilt, och en himla god läckökorv som man inte kan få för mycket av, till det vårt egna bröd och slungat smör.
På den tredje plankan hittar ni varma honungsmarinerade revbenspjäll, julköttbullar och våra härliga små prinskorvar. Därtill vår egna stuvade grönkål och Janssons frestelse.
Slutligen är det dags att sträcka på sig och ta sig till det gemensamma dessertbordet med smarriga karameller, choklad och praliner. Fantastiska ostar från Sommarhagens Gårdsmejeri. Hemlagade marmelader, julbakelser och självklart ris a´la malta med saftsås och te och kaffe.
Ni äter närproducerat så långt det är möjligt. Mer om vilka närproducenter vi samarbetar med kan du läsa om här.
Boka ett säkert, närproducerat julbord.
Pris för julbord med Bröderna Rongedals Julshow
Vuxen: 1099 :-
Barn upp till 12 år: 699:-
Antalet platser är begränsade.

Julbord & Julshow med Bröderna Rongedal

Boka ett julbord i fantastisk miljö med liveshow! Bröderna Rongedal har i många år haft julkonserter av många olika slag. Allt från mäktiga O Helga Natt, via amerikanska traditionella jullåtar till svenska julklassiker och pop. Brukar bli skön stämning och även lite allsång. Intim julkänsla med mycket igenkänning, varvat med värme och humor.
Under fyra kvällar i december gästar dom Freadals Gårdskrog och bjuder på härlig julmusik till vårt fantastiska julbord.
På Freadals Gårdskrog äter du ett smakfullt och närproducerat julbord. Du sitter i den gamla bondgården och några sitter till och med i egna bås, kanske hamnar du i kalvspiltan eller grisabåset?
Servering av julens läckerheter sker på plankor vid varje bord i tre omgångar. Ni sitter således vid ert eget bord hela tiden. Vi eftersträvar att leverera svenska råvaror från mindre lokala producenter i så stor utsträckning som möjligt.
Den första plankan är ett sillbord med vår egna inlagd sill med apelsin och nejlika, Brantevikssill, senapssill och löksill. På plankan hittar ni också vår egna lax med smak av vinäger och citron och örter, ägghalvor med Freadals räkröra och självklart potatis, vörtbröd och Freadals egna fröknäcke.
På den andra plankan kommer julskinkan från HamraGård, en av julens höjdpunkter, kompletterad med klassisk skånsk senap från Eslöv. Skinkan flankeras av smakrika korvar och rullsylta från HamraGård, vilt från Gåsevadsholms vilt, och en himla god läckökorv som man inte kan få för mycket av, till det vårt egna bröd och slungat smör.
På den tredje plankan hittar ni varma honungsmarinerade revbenspjäll, julköttbullar och våra härliga små prinskorvar. Därtill vår egna stuvade grönkål och Janssons frestelse.
Slutligen är det dags att sträcka på sig och ta sig till det gemensamma dessertbordet med smarriga karameller, choklad och praliner. Fantastiska ostar från Sommarhagens Gårdsmejeri. Hemlagade marmelader, julbakelser och självklart ris a´la malta med saftsås och te och kaffe.
Ni äter närproducerat så långt det är möjligt. Mer om vilka närproducenter vi samarbetar med kan du läsa om här.
Boka ett säkert, närproducerat julbord.
Pris för julbord med Bröderna Rongedals Julshow
Vuxen: 1099 :-
Barn upp till 12 år: 699:-
Antalet platser är begränsade.

Julbord – 8 December

Boka ett julbord i fantastisk miljö! På Freadals Gårdskrog äter du ett smakfullt och närproducerat julbord. Du sitter i den gamla bondgården och några sitter till och med i egna bås, kanske hamnar du i kalvspiltan eller grisabåset?
Servering av julens läckerheter sker på plankor vid varje bord i tre omgångar. Ni sitter således vid ert eget bord hela tiden. Vi eftersträvar att leverera svenska råvaror från mindre lokala producenter i så stor utsträckning som möjligt.
Den första plankan är ett sillbord med vår egna inlagd sill med apelsin och nejlika, Brantevikssill, senapssill och löksill. På plankan hittar ni också vår egna lax med smak av vinäger och citron och örter, ägghalvor med Freadals räkröra och självklart potatis, vörtbröd och Freadals egna fröknäcke.
På den andra plankan kommer julskinkan från HamraGård, en av julens höjdpunkter, kompletterad med klassisk skånsk senap från Eslöv. Skinkan flankeras av smakrika korvar och rullsylta från HamraGård, vilt från Gåsevadsholms vilt, och en himla god läckökorv som man inte kan få för mycket av, till det vårt egna bröd och slungat smör.
På den tredje plankan hittar ni varma honungsmarinerade revbenspjäll, julköttbullar och våra härliga små prinskorvar. Därtill vår egna stuvade grönkål och Janssons frestelse.
Slutligen är det dags att sträcka på sig och ta sig till det gemensamma dessertbordet med smarriga karameller, choklad och praliner. Fantastiska ostar från Sommarhagens Gårdsmejeri. Hemlagade marmelader, julbakelser och självklart ris a´la malta med saftsås och te och kaffe.
Ni äter närproducerat så långt det är möjligt. Mer om vilka närproducenter vi samarbetar med kan du läsa om här.
Boka ett säkert, närproducerat julbord.
Vuxen: 699:-/person
Barn upp till 12 år: 299:-
Antalet platser är begränsade.

Julbord – 11 December – FULLBOKAT

Boka ett julbord i fantastisk miljö! På Freadals Gårdskrog äter du ett smakfullt och närproducerat julbord. Du sitter i den gamla bondgården och några sitter till och med i egna bås, kanske hamnar du i kalvspiltan eller grisabåset?
Servering av julens läckerheter sker på plankor vid varje bord i tre omgångar. Ni sitter således vid ert eget bord hela tiden. Vi eftersträvar att leverera svenska råvaror från mindre lokala producenter i så stor utsträckning som möjligt.
Den första plankan är ett sillbord med vår egna inlagd sill med apelsin och nejlika, Brantevikssill, senapssill och löksill. På plankan hittar ni också vår egna lax med smak av vinäger och citron och örter, ägghalvor med Freadals räkröra och självklart potatis, vörtbröd och Freadals egna fröknäcke.
På den andra plankan kommer julskinkan från HamraGård, en av julens höjdpunkter, kompletterad med klassisk skånsk senap från Eslöv. Skinkan flankeras av smakrika korvar och rullsylta från HamraGård, vilt från Gåsevadsholms vilt, och en himla god läckökorv som man inte kan få för mycket av, till det vårt egna bröd och slungat smör.
På den tredje plankan hittar ni varma honungsmarinerade revbenspjäll, julköttbullar och våra härliga små prinskorvar. Därtill vår egna stuvade grönkål och Janssons frestelse.
Slutligen är det dags att sträcka på sig och ta sig till det gemensamma dessertbordet med smarriga karameller, choklad och praliner. Fantastiska ostar från Sommarhagens Gårdsmejeri. Hemlagade marmelader, julbakelser och självklart ris a´la malta med saftsås och te och kaffe.
Ni äter närproducerat så långt det är möjligt. Mer om vilka närproducenter vi samarbetar med kan du läsa om här.
Boka ett säkert, närproducerat julbord.
Vuxen: 699:-/person
Barn upp till 12 år: 299:-
Antalet platser är begränsade.

Julbord – 12 December

Boka ett julbord i fantastisk miljö! På Freadals Gårdskrog äter du ett smakfullt och närproducerat julbord. Du sitter i den gamla bondgården och några sitter till och med i egna bås, kanske hamnar du i kalvspiltan eller grisabåset?
Servering av julens läckerheter sker på plankor vid varje bord i tre omgångar. Ni sitter således vid ert eget bord hela tiden. Vi eftersträvar att leverera svenska råvaror från mindre lokala producenter i så stor utsträckning som möjligt.
Den första plankan är ett sillbord med vår egna inlagd sill med apelsin och nejlika, Brantevikssill, senapssill och löksill. På plankan hittar ni också vår egna lax med smak av vinäger och citron och örter, ägghalvor med Freadals räkröra och självklart potatis, vörtbröd och Freadals egna fröknäcke.
På den andra plankan kommer julskinkan från HamraGård, en av julens höjdpunkter, kompletterad med klassisk skånsk senap från Eslöv. Skinkan flankeras av smakrika korvar och rullsylta från HamraGård, vilt från Gåsevadsholms vilt, och en himla god läckökorv som man inte kan få för mycket av, till det vårt egna bröd och slungat smör.
På den tredje plankan hittar ni varma honungsmarinerade revbenspjäll, julköttbullar och våra härliga små prinskorvar. Därtill vår egna stuvade grönkål och Janssons frestelse.
Slutligen är det dags att sträcka på sig och ta sig till det gemensamma dessertbordet med smarriga karameller, choklad och praliner. Fantastiska ostar från Sommarhagens Gårdsmejeri. Hemlagade marmelader, julbakelser och självklart ris a´la malta med saftsås och te och kaffe.
Ni äter närproducerat så långt det är möjligt. Mer om vilka närproducenter vi samarbetar med kan du läsa om här.
Boka ett säkert, närproducerat julbord.
Vuxen: 699:-/person
Barn upp till 12 år: 299:-
Antalet platser är begränsade.

Julbord & Julshow med Bröderna Rongedal

Boka ett julbord i fantastisk miljö med liveshow! Bröderna Rongedal har i många år haft julkonserter av många olika slag. Allt från mäktiga O Helga Natt, via amerikanska traditionella jullåtar till svenska julklassiker och pop. Brukar bli skön stämning och även lite allsång. Intim julkänsla med mycket igenkänning, varvat med värme och humor.
Under fyra kvällar i december gästar dom Freadals Gårdskrog och bjuder på härlig julmusik till vårt fantastiska julbord.
På Freadals Gårdskrog äter du ett smakfullt och närproducerat julbord. Du sitter i den gamla bondgården och några sitter till och med i egna bås, kanske hamnar du i kalvspiltan eller grisabåset?
Servering av julens läckerheter sker på plankor vid varje bord i tre omgångar. Ni sitter således vid ert eget bord hela tiden. Vi eftersträvar att leverera svenska råvaror från mindre lokala producenter i så stor utsträckning som möjligt.
Den första plankan är ett sillbord med vår egna inlagd sill med apelsin och nejlika, Brantevikssill, senapssill och löksill. På plankan hittar ni också vår egna lax med smak av vinäger och citron och örter, ägghalvor med Freadals räkröra och självklart potatis, vörtbröd och Freadals egna fröknäcke.
På den andra plankan kommer julskinkan från HamraGård, en av julens höjdpunkter, kompletterad med klassisk skånsk senap från Eslöv. Skinkan flankeras av smakrika korvar och rullsylta från HamraGård, vilt från Gåsevadsholms vilt, och en himla god läckökorv som man inte kan få för mycket av, till det vårt egna bröd och slungat smör.
På den tredje plankan hittar ni varma honungsmarinerade revbenspjäll, julköttbullar och våra härliga små prinskorvar. Därtill vår egna stuvade grönkål och Janssons frestelse.
Slutligen är det dags att sträcka på sig och ta sig till det gemensamma dessertbordet med smarriga karameller, choklad och praliner. Fantastiska ostar från Sommarhagens Gårdsmejeri. Hemlagade marmelader, julbakelser och självklart ris a´la malta med saftsås och te och kaffe.
Ni äter närproducerat så långt det är möjligt. Mer om vilka närproducenter vi samarbetar med kan du läsa om här.
Boka ett säkert, närproducerat julbord.
Pris för julbord med Bröderna Rongedals Julshow
Vuxen: 1099 :-
Barn upp till 12 år: 699:-
Antalet platser är begränsade.

Julbord & Julshow med Bröderna Rongedal

Boka ett julbord i fantastisk miljö med liveshow! Bröderna Rongedal har i många år haft julkonserter av många olika slag. Allt från mäktiga O Helga Natt, via amerikanska traditionella jullåtar till svenska julklassiker och pop. Brukar bli skön stämning och även lite allsång. Intim julkänsla med mycket igenkänning, varvat med värme och humor.
Under fyra kvällar i december gästar dom Freadals Gårdskrog och bjuder på härlig julmusik till vårt fantastiska julbord.
På Freadals Gårdskrog äter du ett smakfullt och närproducerat julbord. Du sitter i den gamla bondgården och några sitter till och med i egna bås, kanske hamnar du i kalvspiltan eller grisabåset?
Servering av julens läckerheter sker på plankor vid varje bord i tre omgångar. Ni sitter således vid ert eget bord hela tiden. Vi eftersträvar att leverera svenska råvaror från mindre lokala producenter i så stor utsträckning som möjligt.
Den första plankan är ett sillbord med vår egna inlagd sill med apelsin och nejlika, Brantevikssill, senapssill och löksill. På plankan hittar ni också vår egna lax med smak av vinäger och citron och örter, ägghalvor med Freadals räkröra och självklart potatis, vörtbröd och Freadals egna fröknäcke.
På den andra plankan kommer julskinkan från HamraGård, en av julens höjdpunkter, kompletterad med klassisk skånsk senap från Eslöv. Skinkan flankeras av smakrika korvar och rullsylta från HamraGård, vilt från Gåsevadsholms vilt, och en himla god läckökorv som man inte kan få för mycket av, till det vårt egna bröd och slungat smör.
På den tredje plankan hittar ni varma honungsmarinerade revbenspjäll, julköttbullar och våra härliga små prinskorvar. Därtill vår egna stuvade grönkål och Janssons frestelse.
Slutligen är det dags att sträcka på sig och ta sig till det gemensamma dessertbordet med smarriga karameller, choklad och praliner. Fantastiska ostar från Sommarhagens Gårdsmejeri. Hemlagade marmelader, julbakelser och självklart ris a´la malta med saftsås och te och kaffe.
Ni äter närproducerat så långt det är möjligt. Mer om vilka närproducenter vi samarbetar med kan du läsa om här.
Boka ett säkert, närproducerat julbord.
Pris för julbord med Bröderna Rongedals Julshow
Vuxen: 1099 :-
Barn upp till 12 år: 699:-
Antalet platser är begränsade.

Julbord – 15 December – FULLBOKAT

Boka ett julbord i fantastisk miljö! På Freadals Gårdskrog äter du ett smakfullt och närproducerat julbord. Du sitter i den gamla bondgården och några sitter till och med i egna bås, kanske hamnar du i kalvspiltan eller grisabåset?
Servering av julens läckerheter sker på plankor vid varje bord i tre omgångar. Ni sitter således vid ert eget bord hela tiden. Vi eftersträvar att leverera svenska råvaror från mindre lokala producenter i så stor utsträckning som möjligt.
Den första plankan är ett sillbord med vår egna inlagd sill med apelsin och nejlika, Brantevikssill, senapssill och löksill. På plankan hittar ni också vår egna lax med smak av vinäger och citron och örter, ägghalvor med Freadals räkröra och självklart potatis, vörtbröd och Freadals egna fröknäcke.
På den andra plankan kommer julskinkan från HamraGård, en av julens höjdpunkter, kompletterad med klassisk skånsk senap från Eslöv. Skinkan flankeras av smakrika korvar och rullsylta från HamraGård, vilt från Gåsevadsholms vilt, och en himla god läckökorv som man inte kan få för mycket av, till det vårt egna bröd och slungat smör.
På den tredje plankan hittar ni varma honungsmarinerade revbenspjäll, julköttbullar och våra härliga små prinskorvar. Därtill vår egna stuvade grönkål och Janssons frestelse.
Slutligen är det dags att sträcka på sig och ta sig till det gemensamma dessertbordet med smarriga karameller, choklad och praliner. Fantastiska ostar från Sommarhagens Gårdsmejeri. Hemlagade marmelader, julbakelser och självklart ris a´la malta med saftsås och te och kaffe.
Ni äter närproducerat så långt det är möjligt. Mer om vilka närproducenter vi samarbetar med kan du läsa om här.
Boka ett säkert, närproducerat julbord.
Vuxen: 699:-/person
Barn upp till 12 år: 299:-
Antalet platser är begränsade.

Julbord – 18 December

Boka ett julbord i fantastisk miljö! På Freadals Gårdskrog äter du ett smakfullt och närproducerat julbord. Du sitter i den gamla bondgården och några sitter till och med i egna bås, kanske hamnar du i kalvspiltan eller grisabåset?
Servering av julens läckerheter sker på plankor vid varje bord i tre omgångar. Ni sitter således vid ert eget bord hela tiden. Vi eftersträvar att leverera svenska råvaror från mindre lokala producenter i så stor utsträckning som möjligt.
Den första plankan är ett sillbord med vår egna inlagd sill med apelsin och nejlika, Brantevikssill, senapssill och löksill. På plankan hittar ni också vår egna lax med smak av vinäger och citron och örter, ägghalvor med Freadals räkröra och självklart potatis, vörtbröd och Freadals egna fröknäcke.
På den andra plankan kommer julskinkan från HamraGård, en av julens höjdpunkter, kompletterad med klassisk skånsk senap från Eslöv. Skinkan flankeras av smakrika korvar och rullsylta från HamraGård, vilt från Gåsevadsholms vilt, och en himla god läckökorv som man inte kan få för mycket av, till det vårt egna bröd och slungat smör.
På den tredje plankan hittar ni varma honungsmarinerade revbenspjäll, julköttbullar och våra härliga små prinskorvar. Därtill vår egna stuvade grönkål och Janssons frestelse.
Slutligen är det dags att sträcka på sig och ta sig till det gemensamma dessertbordet med smarriga karameller, choklad och praliner. Fantastiska ostar från Sommarhagens Gårdsmejeri. Hemlagade marmelader, julbakelser och självklart ris a´la malta med saftsås och te och kaffe.
Ni äter närproducerat så långt det är möjligt. Mer om vilka närproducenter vi samarbetar med kan du läsa om här.
Boka ett säkert, närproducerat julbord.
Vuxen: 699:-/person
Barn upp till 12 år: 299:-
Antalet platser är begränsade.

Julbord – 19 December

Boka ett julbord i fantastisk miljö! På Freadals Gårdskrog äter du ett smakfullt och närproducerat julbord. Du sitter i den gamla bondgården och några sitter till och med i egna bås, kanske hamnar du i kalvspiltan eller grisabåset?
Servering av julens läckerheter sker på plankor vid varje bord i tre omgångar. Ni sitter således vid ert eget bord hela tiden. Vi eftersträvar att leverera svenska råvaror från mindre lokala producenter i så stor utsträckning som möjligt.
Den första plankan är ett sillbord med vår egna inlagd sill med apelsin och nejlika, Brantevikssill, senapssill och löksill. På plankan hittar ni också vår egna lax med smak av vinäger och citron och örter, ägghalvor med Freadals räkröra och självklart potatis, vörtbröd och Freadals egna fröknäcke.
På den andra plankan kommer julskinkan från HamraGård, en av julens höjdpunkter, kompletterad med klassisk skånsk senap från Eslöv. Skinkan flankeras av smakrika korvar och rullsylta från HamraGård, vilt från Gåsevadsholms vilt, och en himla god läckökorv som man inte kan få för mycket av, till det vårt egna bröd och slungat smör.
På den tredje plankan hittar ni varma honungsmarinerade revbenspjäll, julköttbullar och våra härliga små prinskorvar. Därtill vår egna stuvade grönkål och Janssons frestelse.
Slutligen är det dags att sträcka på sig och ta sig till det gemensamma dessertbordet med smarriga karameller, choklad och praliner. Fantastiska ostar från Sommarhagens Gårdsmejeri. Hemlagade marmelader, julbakelser och självklart ris a´la malta med saftsås och te och kaffe.
Ni äter närproducerat så långt det är möjligt. Mer om vilka närproducenter vi samarbetar med kan du läsa om här.
Boka ett säkert, närproducerat julbord.
Vuxen: 699:-/person
Barn upp till 12 år: 299:-
Antalet platser är begränsade.

Julbord och julshow med YaYa Men

Exklusiv julshow med YaYa Men från Göteborg. Bandet består av Ingo Molin på trummor och sång, Lasse Lindberg på fenomenal basgitarr och sång samt Mille Andersson på gitarr, sång.
Detta är nog Göteborgs skönaste nissar med gott om Tomtar på loftet. Det blir ett helt knippe jullåtar till skinkan, men även många andra musikaliska smällkarameller i den gamla bondgården denna kväll.
Det vill ni intre missa. Boka ditt julbord med YaYa Men. Under två kvällar i december gästar dom Freadals Gårdskrog och bjuder på härlig julmusik till vårt fantastiska julbord.
Boka ett julbord i fantastisk miljö! På Freadals Gårdskrog äter du ett smakfullt och närproducerat julbord. Du sitter i den gamla bondgården och några sitter till och med i egna bås, kanske hamnar du i kalvspiltan eller grisabåset?
Servering av julens läckerheter sker på plankor vid varje bord i tre omgångar. Ni sitter således vid ert eget bord hela tiden. Vi eftersträvar att leverera svenska råvaror från mindre lokala producenter i så stor utsträckning som möjligt.
Den första plankan är ett sillbord med vår egna inlagd sill med apelsin och nejlika, Brantevikssill, senapssill och löksill. På plankan hittar ni också vår egna lax med smak av vinäger och citron och örter, ägghalvor med Freadals räkröra och självklart potatis, vörtbröd och Freadals egna fröknäcke.
På den andra plankan kommer julskinkan från HamraGård, en av julens höjdpunkter, kompletterad med klassisk skånsk senap från Eslöv. Skinkan flankeras av smakrika korvar och rullsylta från HamraGård, vilt från Gåsevadsholms vilt, och en himla god läckökorv som man inte kan få för mycket av, till det vårt egna bröd och slungat smör.
På den tredje plankan hittar ni varma honungsmarinerade revbenspjäll, julköttbullar och våra härliga små prinskorvar. Därtill vår egna stuvade grönkål och Janssons frestelse.
Slutligen är det dags att sträcka på sig och ta sig till det gemensamma dessertbordet med smarriga karameller, choklad och praliner. Fantastiska ostar från Sommarhagens Gårdsmejeri. Hemlagade marmelader, julbakelser och självklart ris a´la malta med saftsås och te och kaffe.
Ni äter närproducerat så långt det är möjligt. Mer om vilka närproducenter vi samarbetar med kan du läsa om här.
Boka ett säkert, närproducerat julbord.
Vuxen: 1099:-/person
Barn upp till 12 år: 699:-
Antalet platser är begränsade.

Julbord och julshow med YaYa Men

Exklusiv julshow med YaYa Men från Göteborg. Bandet består av Ingo Molin på trummor och sång, Lasse Lindberg på fenomenal basgitarr och sång samt Mille Andersson på gitarr, sång.
Detta är nog Göteborgs skönaste nissar med gott om Tomtar på loftet. Det blir ett helt knippe jullåtar till skinkan, men även många andra musikaliska smällkarameller i den gamla bondgården denna kväll.
Det vill ni intre missa. Boka ditt julbord med YaYa Men. Under två kvällar i december gästar dom Freadals Gårdskrog och bjuder på härlig julmusik till vårt fantastiska julbord.
Boka ett julbord i fantastisk miljö! På Freadals Gårdskrog äter du ett smakfullt och närproducerat julbord. Du sitter i den gamla bondgården och några sitter till och med i egna bås, kanske hamnar du i kalvspiltan eller grisabåset?
Servering av julens läckerheter sker på plankor vid varje bord i tre omgångar. Ni sitter således vid ert eget bord hela tiden. Vi eftersträvar att leverera svenska råvaror från mindre lokala producenter i så stor utsträckning som möjligt.
Den första plankan är ett sillbord med vår egna inlagd sill med apelsin och nejlika, Brantevikssill, senapssill och löksill. På plankan hittar ni också vår egna lax med smak av vinäger och citron och örter, ägghalvor med Freadals räkröra och självklart potatis, vörtbröd och Freadals egna fröknäcke.
På den andra plankan kommer julskinkan från HamraGård, en av julens höjdpunkter, kompletterad med klassisk skånsk senap från Eslöv. Skinkan flankeras av smakrika korvar och rullsylta från HamraGård, vilt från Gåsevadsholms vilt, och en himla god läckökorv som man inte kan få för mycket av, till det vårt egna bröd och slungat smör.
På den tredje plankan hittar ni varma honungsmarinerade revbenspjäll, julköttbullar och våra härliga små prinskorvar. Därtill vår egna stuvade grönkål och Janssons frestelse.
Slutligen är det dags att sträcka på sig och ta sig till det gemensamma dessertbordet med smarriga karameller, choklad och praliner. Fantastiska ostar från Sommarhagens Gårdsmejeri. Hemlagade marmelader, julbakelser och självklart ris a´la malta med saftsås och te och kaffe.
Ni äter närproducerat så långt det är möjligt. Mer om vilka närproducenter vi samarbetar med kan du läsa om här.
Boka ett säkert, närproducerat julbord.
Vuxen: 1099:-
Barn upp till 12 år: 699:-
Antalet platser är begränsade.

Julbord med julshow

Julbord & Julshow med Bröderna Rongedal

Boka ett julbord i fantastisk miljö med liveshow! Bröderna Rongedal har i många år haft julkonserter av många olika slag. Allt från mäktiga O Helga Natt, via amerikanska traditionella jullåtar till svenska julklassiker och pop. Brukar bli skön stämning och även lite allsång. Intim julkänsla med mycket igenkänning, varvat med värme och humor.
Under fyra kvällar i december gästar dom Freadals Gårdskrog och bjuder på härlig julmusik till vårt fantastiska julbord.
På Freadals Gårdskrog äter du ett smakfullt och närproducerat julbord. Du sitter i den gamla bondgården och några sitter till och med i egna bås, kanske hamnar du i kalvspiltan eller grisabåset?
Servering av julens läckerheter sker på plankor vid varje bord i tre omgångar. Ni sitter således vid ert eget bord hela tiden. Vi eftersträvar att leverera svenska råvaror från mindre lokala producenter i så stor utsträckning som möjligt.
Den första plankan är ett sillbord med vår egna inlagd sill med apelsin och nejlika, Brantevikssill, senapssill och löksill. På plankan hittar ni också vår egna lax med smak av vinäger och citron och örter, ägghalvor med Freadals räkröra och självklart potatis, vörtbröd och Freadals egna fröknäcke.
På den andra plankan kommer julskinkan från HamraGård, en av julens höjdpunkter, kompletterad med klassisk skånsk senap från Eslöv. Skinkan flankeras av smakrika korvar och rullsylta från HamraGård, vilt från Gåsevadsholms vilt, och en himla god läckökorv som man inte kan få för mycket av, till det vårt egna bröd och slungat smör.
På den tredje plankan hittar ni varma honungsmarinerade revbenspjäll, julköttbullar och våra härliga små prinskorvar. Därtill vår egna stuvade grönkål och Janssons frestelse.
Slutligen är det dags att sträcka på sig och ta sig till det gemensamma dessertbordet med smarriga karameller, choklad och praliner. Fantastiska ostar från Sommarhagens Gårdsmejeri. Hemlagade marmelader, julbakelser och självklart ris a´la malta med saftsås och te och kaffe.
Ni äter närproducerat så långt det är möjligt. Mer om vilka närproducenter vi samarbetar med kan du läsa om här.
Boka ett säkert, närproducerat julbord.
Pris för julbord med Bröderna Rongedals Julshow
Vuxen: 1099 :-
Barn upp till 12 år: 699:-
Antalet platser är begränsade.

Julbord & Julshow med Bröderna Rongedal

Boka ett julbord i fantastisk miljö med liveshow! Bröderna Rongedal har i många år haft julkonserter av många olika slag. Allt från mäktiga O Helga Natt, via amerikanska traditionella jullåtar till svenska julklassiker och pop. Brukar bli skön stämning och även lite allsång. Intim julkänsla med mycket igenkänning, varvat med värme och humor.
Under fyra kvällar i december gästar dom Freadals Gårdskrog och bjuder på härlig julmusik till vårt fantastiska julbord.
På Freadals Gårdskrog äter du ett smakfullt och närproducerat julbord. Du sitter i den gamla bondgården och några sitter till och med i egna bås, kanske hamnar du i kalvspiltan eller grisabåset?
Servering av julens läckerheter sker på plankor vid varje bord i tre omgångar. Ni sitter således vid ert eget bord hela tiden. Vi eftersträvar att leverera svenska råvaror från mindre lokala producenter i så stor utsträckning som möjligt.
Den första plankan är ett sillbord med vår egna inlagd sill med apelsin och nejlika, Brantevikssill, senapssill och löksill. På plankan hittar ni också vår egna lax med smak av vinäger och citron och örter, ägghalvor med Freadals räkröra och självklart potatis, vörtbröd och Freadals egna fröknäcke.
På den andra plankan kommer julskinkan från HamraGård, en av julens höjdpunkter, kompletterad med klassisk skånsk senap från Eslöv. Skinkan flankeras av smakrika korvar och rullsylta från HamraGård, vilt från Gåsevadsholms vilt, och en himla god läckökorv som man inte kan få för mycket av, till det vårt egna bröd och slungat smör.
På den tredje plankan hittar ni varma honungsmarinerade revbenspjäll, julköttbullar och våra härliga små prinskorvar. Därtill vår egna stuvade grönkål och Janssons frestelse.
Slutligen är det dags att sträcka på sig och ta sig till det gemensamma dessertbordet med smarriga karameller, choklad och praliner. Fantastiska ostar från Sommarhagens Gårdsmejeri. Hemlagade marmelader, julbakelser och självklart ris a´la malta med saftsås och te och kaffe.
Ni äter närproducerat så långt det är möjligt. Mer om vilka närproducenter vi samarbetar med kan du läsa om här.
Boka ett säkert, närproducerat julbord.
Pris för julbord med Bröderna Rongedals Julshow
Vuxen: 1099 :-
Barn upp till 12 år: 699:-
Antalet platser är begränsade.

Julbord och julshow med YaYa Men

Exklusiv julshow med YaYa Men från Göteborg. Bandet består av Ingo Molin på trummor och sång, Lasse Lindberg på fenomenal basgitarr och sång samt Mille Andersson på gitarr, sång.
Detta är nog Göteborgs skönaste nissar med gott om Tomtar på loftet. Det blir ett helt knippe jullåtar till skinkan, men även många andra musikaliska smällkarameller i den gamla bondgården denna kväll.
Det vill ni intre missa. Boka ditt julbord med YaYa Men. Under två kvällar i december gästar dom Freadals Gårdskrog och bjuder på härlig julmusik till vårt fantastiska julbord.
Boka ett julbord i fantastisk miljö! På Freadals Gårdskrog äter du ett smakfullt och närproducerat julbord. Du sitter i den gamla bondgården och några sitter till och med i egna bås, kanske hamnar du i kalvspiltan eller grisabåset?
Servering av julens läckerheter sker på plankor vid varje bord i tre omgångar. Ni sitter således vid ert eget bord hela tiden. Vi eftersträvar att leverera svenska råvaror från mindre lokala producenter i så stor utsträckning som möjligt.
Den första plankan är ett sillbord med vår egna inlagd sill med apelsin och nejlika, Brantevikssill, senapssill och löksill. På plankan hittar ni också vår egna lax med smak av vinäger och citron och örter, ägghalvor med Freadals räkröra och självklart potatis, vörtbröd och Freadals egna fröknäcke.
På den andra plankan kommer julskinkan från HamraGård, en av julens höjdpunkter, kompletterad med klassisk skånsk senap från Eslöv. Skinkan flankeras av smakrika korvar och rullsylta från HamraGård, vilt från Gåsevadsholms vilt, och en himla god läckökorv som man inte kan få för mycket av, till det vårt egna bröd och slungat smör.
På den tredje plankan hittar ni varma honungsmarinerade revbenspjäll, julköttbullar och våra härliga små prinskorvar. Därtill vår egna stuvade grönkål och Janssons frestelse.
Slutligen är det dags att sträcka på sig och ta sig till det gemensamma dessertbordet med smarriga karameller, choklad och praliner. Fantastiska ostar från Sommarhagens Gårdsmejeri. Hemlagade marmelader, julbakelser och självklart ris a´la malta med saftsås och te och kaffe.
Ni äter närproducerat så långt det är möjligt. Mer om vilka närproducenter vi samarbetar med kan du läsa om här.
Boka ett säkert, närproducerat julbord.
Vuxen: 1099:-/person
Barn upp till 12 år: 699:-
Antalet platser är begränsade.

Julbord och julshow med YaYa Men

Exklusiv julshow med YaYa Men från Göteborg. Bandet består av Ingo Molin på trummor och sång, Lasse Lindberg på fenomenal basgitarr och sång samt Mille Andersson på gitarr, sång.
Detta är nog Göteborgs skönaste nissar med gott om Tomtar på loftet. Det blir ett helt knippe jullåtar till skinkan, men även många andra musikaliska smällkarameller i den gamla bondgården denna kväll.
Det vill ni intre missa. Boka ditt julbord med YaYa Men. Under två kvällar i december gästar dom Freadals Gårdskrog och bjuder på härlig julmusik till vårt fantastiska julbord.
Boka ett julbord i fantastisk miljö! På Freadals Gårdskrog äter du ett smakfullt och närproducerat julbord. Du sitter i den gamla bondgården och några sitter till och med i egna bås, kanske hamnar du i kalvspiltan eller grisabåset?
Servering av julens läckerheter sker på plankor vid varje bord i tre omgångar. Ni sitter således vid ert eget bord hela tiden. Vi eftersträvar att leverera svenska råvaror från mindre lokala producenter i så stor utsträckning som möjligt.
Den första plankan är ett sillbord med vår egna inlagd sill med apelsin och nejlika, Brantevikssill, senapssill och löksill. På plankan hittar ni också vår egna lax med smak av vinäger och citron och örter, ägghalvor med Freadals räkröra och självklart potatis, vörtbröd och Freadals egna fröknäcke.
På den andra plankan kommer julskinkan från HamraGård, en av julens höjdpunkter, kompletterad med klassisk skånsk senap från Eslöv. Skinkan flankeras av smakrika korvar och rullsylta från HamraGård, vilt från Gåsevadsholms vilt, och en himla god läckökorv som man inte kan få för mycket av, till det vårt egna bröd och slungat smör.
På den tredje plankan hittar ni varma honungsmarinerade revbenspjäll, julköttbullar och våra härliga små prinskorvar. Därtill vår egna stuvade grönkål och Janssons frestelse.
Slutligen är det dags att sträcka på sig och ta sig till det gemensamma dessertbordet med smarriga karameller, choklad och praliner. Fantastiska ostar från Sommarhagens Gårdsmejeri. Hemlagade marmelader, julbakelser och självklart ris a´la malta med saftsås och te och kaffe.
Ni äter närproducerat så långt det är möjligt. Mer om vilka närproducenter vi samarbetar med kan du läsa om här.
Boka ett säkert, närproducerat julbord.
Vuxen: 1099:-
Barn upp till 12 år: 699:-
Antalet platser är begränsade.