fbpx

Bra att alltid boka bord!

Hej alla härliga gäster. Vi vill rekommendera er att allltid boka bord hos oss på Freadal. Vi har glatt oss åt många gäster på helgerna, ibland så många att det blivit väntetider. Ibland har några fått vänta på att få sittplats. Självklart roligt att ni uppskattar vår restaurang och vår mat, men vi behöver hjälpas åt för att det ska bli en bättre och säkrare upplevelse för alla.

Om ni kommer ihåg att boka bord så kan vi undvika väntetider och göra upplevelsen bättre för er. Ni kan boka bord direkt via hemsidan här: Bordsbokning eller via telefon, 070-715 89 59, eller mail: info@freadalsgard.se

Vi längtar efter att få se er här snart igen!

Marie & https://freadalsgard.se/wp-content/uploads/2021/08/Nicolina-1.png

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
Email
X
X