Ny kock på Freadals Gård

Michaela Hamrelius blir ny kock på Freadals Gård. Vi låter henne presentera sig själv med några ord här:

Michaela heter jag och är ny köksmästare här på Freadals gård. Jag kommer nyligen från göteborgskrögaren Mats Nordströms koncern Quality Catering där jag har jobbat som köksmästare på Restaurang Felicia. Där lagar vi utöver husmanskost mycket vegetariskt, veganskt och blandar in det gröna i matlagningen vilket jag hoppas ta med mig hit till Freadal.
Min erfarenhet från stora till små restauranger, lunch till fine dining, små bröllop till stora banketter hoppas jag att jag kan ta med mig för att utveckla och bevara den lilla pärla som Freadals gård är.
Jag bor här i Åsa med min familj och det känns skönt att få komma hem efter att ha jobbat i Göteborg. Vi ses kanske på gymmet eller i löparspåret där jag håller till när jag inte står i köket.

Välkomna till mitt kök!
Michaela

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
Email