Vårshow: She´s got the look

En hyllningskonsert till Marie Fredriksson och Roxette som gjort succé på flera platser i landet under hösten. Nu har ni chansen att se den på Freadals Gård i Åsa vid fyra tillfällen under våren. 1,2 och 23 och 24 april.

Mia Stegmar, Anna Strandberg och Jenny Tärneberg bildar tillsammans sångtrion Jamladies. De framför här sina absoluta favoriter och egna tolkningar ur Marie Fredrikssons samt Roxettes fantastiska låtskatt. De ackompanjeras av Julien Fabré på gitarr, även piano och backtracks. 

Paketpris är 750:-/person. I priset ingår en trerättersmeny. Menyn kan kompletteras med olika dryckespaket.

Biljetter kan du köpa genom att klicka på länken i eventkalendern här på sidan.
För ytterligare info rin 070-467 70 05 eller maila info@freadalsgard.se

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
Email