fbpx

Standup på Freadal

Vi har inlett ett samarbete med Änna go standup som kommer att ge oss fantastiska standup-kvällar här på Freadals Gård under hösten. Ni kommer vid varje tillfälle att bjudas på 4 standup-komikern i 2 akter. Följande fredagar är inbokade under hösten 30/9, 28/10, 18/11 alla med start kl.19.00

Förts ut fredag den 30/9
Thomas Petersson vars 30 år på scenen innefattar allt ifrån standup, krogshower och teaterföreställningar (Bäddat för trubbel 2022) till TV-program som “Dobidoo”, “Time out”, “Så ska det låta”, “Släng dig i brunnen” och “Bäst i test”. Sommaren 2019 sågs han i Sveriges största sommarturné Diggiloo för nionde gången. Hans humor är infallsrik, vältajmad och härligt befriande och det är omöjligt att inte smittas av Thomas energi och scenglädje.

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
Email
X
X