fbpx

Utställning, akvareller och silversmide 7-10 juli

Annika Holmstén och Elin Lund Gillberg är socionomerna från Kållered som båda utvecklat kreativa verksamheter vid sidan av yrkeslivet. 

Annika som silversmed och Elin som akvarellkonstnär. Båda har tidigare gästat Freadals med en gemensam utställning sommaren 2021 som var mycket välbesökt.  “När jag sitter i min smedja och arbetar så är jag verkligen i nuet och inte mycket annat existerar” säger Annika som alltid är på jakt efter nya idéer, mönster och former. Annikas fina silversmycken består av material som silver, koppar, guld, stenar och pärlor.

Elin som målar akvarell avbildar naturen i alla dess väder och årstider. Inspiration inhämtas ständigt och motiven har på senare tid ibland fått tillskott av människor.  Kontrasten mellan ljus och mörker återkommer ofta i hennes målningar. “Akvarellfärger har den fantastiska förmågan att leva sitt eget liv, så jag vet aldrig riktigt vart en målning är på väg, vilket är mycket spännande.”

(Utställningen pågår under våra ordinarie öppettider, öppnar varje dag kl.12.00)

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
Email
X
X