fbpx

Lina börjar hos oss!

Nu har vi roliga nyheter att berätta. Lina börjar hos oss den 1 september. Lina kommer att delvis jobba i restaurangen, men fram för allt kommer hon hålla i yoga, massage, dans och pilates och sånt som kroppen mår bra av.

Lina är utbildad professionell dansare på Balettakademien i Stockholm och utbildad Diplomerad massör inom Svensk klassisk massage.
Lina har arbetat hela sitt liv som dansare, koreograf samt som pedagog inom dans, pilates och yoga. Hon har arbetat på olika spa- och träningsanläggningar runtom i Sverige och dansat runt i olika delar av världen. Hon älskar att röra på sig och att ligga helt stilla!

Vill du boka något av passen som Lina håller i så kan du göra det via vår hemsida. Samtliga pass startar vecka 36.
Som öppningserbjudande bjuder vi på halva priset på samtliga behandlingar mellan den 5 och 18 september. Rabatten avdrages vi betalningstillfället.

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
Email
X
X