fbpx

Dags att boka julbord

Det börjar bli dags att boka julbord nu. Vi har redan många bokningar, till och med fullt någon av dagarna.

På Freadals Gård äter du ett smakfullt och närproducerat julbord. Du sitter i den gamla bondgården och några sitter till och med i egna bås, kanske hamnar du i kalvspiltan eller grisabåset? Servering av julens läckerheter sker på plankor vid varje bord i fyra omgångar. Ni sitter således vid ert eget bord hela tiden.

Först kommer sillbordet med våra egna inlagda sillar, lax i olika former, röror och krämer m.m.
I den andra omgången kommer det kalla. Julskinka, Lardo, rökt rådjur, rökt kalkon och andra smarriga saker.
I den tredje omgången serveras det varma. Revbenspjäll, korvar från HamraGård, klassiska lutfisken med pepparrotssås, julköttbullar, stuvad kål och givetvis Janssons frestelse m.m.
Den fjärde omgången kallar vi ost och dessertrundan. Då kommer kaxige Karl, Lyckliga Laila och Soliga Sonja att göra entré. Fantastiska ostar från Sommarhagens Gårdsmejeri. På bordet landar också päron, marmelader, oliver och annat gott. Tillsammans med ostarna finns det tryfflar, närproducerad fudge som smälter i munnen samt övriga juliga desserter.

Ni äter närproducerat så långt det är möjligt. Mer om vilka närproducenter vi samarbetar med kan ni läsa på här på vår hemsida.

Du kan boka julbord via denna länken: Boka julbord

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
Email
X
X