Under Valborgsmässohelgen, 29-30 april, är ni varmt välkomna att fira in våren med oss. Nu börjar det grönska i trädgården och våra kockar har skapat ett par härliga menyer. På lördagskvällen gästas vi dessutom av Kristoffer som i över 30 år har rest över musikaliska gränser, spelat i många olika band och genrer både på skiva och inte minst live.
Vi har skapat två stycken trerättersmenyer där vi ansträngt oss lite extra för att skapa en härlig upplevelse. Till detta har vi också två olika vinpaket, om man så önskar, att välja på.
Meny kött
Förrätt
Carpaccio med vår egen ramslöksolja
Huvudrätt
Oxfilé med ostgratinerad hasselbackspotatis, pepparsås och vårens primörer
Dessert
Gårdens äppelpaj med vaniljglass
Meny fisk
Förrätt
Toast Skagen på Freadals egna Camillabröd
Huvudrätt
Varmrökt lax med rotfrukter, kall romsås och vårens primörer
Dessert
Emelies kladdkaka med hallongrädde
Menyerna kostar 479:-/pp och beställs med fördel vid bokningstillfället.
Våra öppettider är lördag 12-23 och söndag (valborgsmässoafton 12-19.
Välkommen att boka ditt bord på info@freadalsgard.se eller via 070-715 89 59