Kommande evenemang på Freadals Gård

Musikquiz – quizkampen

Välkommen till Quizkampen på Freadals Gårdskrog!

Ta med vänner och familj för en kväll fylld av kluriga och underhållande frågor om både musik och allmänbildning! Under ledning av vår quizmaster Frida Carlsson/Mikael ”Mille” Andersson lovar vi en härlig stämning och chans till fina priser.

Tävla om: 1:a pris varje gång: Presentkort på 500 kr att använda hos oss 2:a pris är alltid sötsaker. •Grand Prix: Vinn hela hösten quizserie och kamma hem ett exklusivt paket från våra lokala producenter värt 3000 kr – Perfekt inför julen

Quizkvällar: Fredagar kl. 19.00: 12/9, 26/9, 10/10, 24/10, 7/11, 21/11

Boka bord i tid för att säkra din plats! Boka via hemsidan: https://freadalsgard.se/boka-bord/ Eller via messenger eller på 070-715 89 59

Välkommen till en quizkväll där hjärnan får jobba och skratten flödar. Vi ses på Freadals Gårdskrog!

British Corporation

The Best Of British Music – på Freadals Gårdskrog Den 8 november blir det en musikalisk helkväll på Freadals Gårdskrog – en kväll där vi hyllar de Englands fantastiska musikarv.

Följ med på en ”Walk down the memory lane” fylld av ikoniska låtar och oförglömliga hits från några av världens största artister. Ni kommer att känna igen och sjunga med i klassiker från bland andra David Bowie, Pink Floyd, Sting, Peter Gabriel, Van Morrison, The Kinks, Elton John, Spencer Davis Group, Eric Clapton, Rolling Stones och många fler.

Bakom denna musikaliska resa står ett gäng rutinerade musiker som med glädje, energi och känsla ger nytt liv åt låtarna: •Ingo Molin – sång, percussion •Mille Andersson – gitarr, sång •Lasse Lindberg – bas, sång •Tomas Olsson – trummor

✨ Förvänta er en kväll där stämningen är på topp, där musiken väcker både minnen och känslor, och där ni garanterat går hem med ett stort leende på läpparna.

📅 Datum & tid: 8 november kl. 19.00 📍 Plats: Freadals Gårdskrog 💰 Pris: 250 kr 👉 Köp biljett i god tid – det här vill ni inte missa!

Köket öppet med full meny denna kväll.

Mysteriekväll på Freadals Gårdskrog

Välkommen på spännande mordgåta på mysiga Freadals Gårdskrog! Samla dina vänner och gör något spännande ihop. För en kväll blir ni detektiverna som utreder ett riktigt fall, lägger samman ledtrådarna och förstår motivet bakom det fruktansvärda dådet.

Tillsammans löser ni ett riktigt case på cirka två timmar. Till er hjälp finns en ”utredningsledare” från Mystery Games som kommer hjälpa er om utredningen behöver en knuff i rätt riktning.

Fallet med de försvunna barnen Sverige 1916: Ett samhälle i extrem fattigdom med sträng moral. I hela landet finns gravida kvinnor som desperat försöker undvika att bli utstötta ur samhället. Men ingen hjälp finns att få och de tvingas till fruktansvärda åtgärder. Kvinnorna möter en dold värld där andra tjänar pengar på deras olycka. Det allra största priset betalas dock av barnen, med katastrofala konsekvenser. När du och dina detektiver börjar nysta i ett försvinnande leder fallet till ett mycket större avslöjande än ni någonsin kunnat ana. Dessutom kommer utredningen ställa er inför ett svårt val… Detta är den sanna historien bakom ett av Sveriges mest fruktansvärda fall. De försvunna barnen berättar den glömda historien om svensk fosterbarnsindustri och dess förödande följder. Det är en smärtsam berättelse från Sveriges förflutna som lägger grunden till att landet förändras, radikalt.

Pris 549:-/person, inkluderar varmrätt och dessert

Musikquiz – quizkampen

Välkommen till Quizkampen på Freadals Gårdskrog!

Ta med vänner och familj för en kväll fylld av kluriga och underhållande frågor om både musik och allmänbildning! Under ledning av vår quizmaster Frida Carlsson/Mikael ”Mille” Andersson lovar vi en härlig stämning och chans till fina priser.

Tävla om: 1:a pris varje gång: Presentkort på 500 kr att använda hos oss 2:a pris är alltid sötsaker. •Grand Prix: Vinn hela hösten quizserie och kamma hem ett exklusivt paket från våra lokala producenter värt 3000 kr – Perfekt inför julen

Quizkvällar: Fredagar kl. 19.00: 12/9, 26/9, 10/10, 24/10, 7/11, 21/11

Boka bord i tid för att säkra din plats! Boka via hemsidan: https://freadalsgard.se/boka-bord/ Eller via messenger eller på 070-715 89 59

Välkommen till en quizkväll där hjärnan får jobba och skratten flödar. Vi ses på Freadals Gårdskrog!

JAMLADIES SHOW – Sweet Dreams

En Tribute till Annie Lennox – med Jamladies

Följ med på en magisk musikresa genom en av pop- och soulhistoriens starkaste röster! Under denna unika tribute-konsert hyllar vi Annie Lennox, den ikoniska artisten som erövrade världen både som soloartist och som frontfigur i Eurythmics. Publiken bjuds på en kavalkad av oförglömliga låtar – från de elektroniska åttiotalsklassikerna till de känslosamma balladerna som gjort Annie Lennox till en av vår tids mest älskade artister. Med passion, närvaro, Jamladies starka sång och egna tolkningar väcks låtar som Sweet Dreams (Are Made of This), Why, There Must Be an Angel, Walking on Broken Glass och många fler till liv på scenen.

En kväll för både inbitna fans och nya upptäckare – en hyllning till styrka, stil och musik som aldrig slutar beröra.

Pris 399:- Köket har öppet denna kväll med full meny, insläpp för mat från kl.18.00 Showstart 20.00

Julbord – 2 December

Boka ett julbord i fantastisk miljö! På Freadals Gårdskrog äter du ett smakfullt och närproducerat julbord. Du sitter i den gamla bondgården och några sitter till och med i egna bås, kanske hamnar du i kalvspiltan eller grisabåset?
Servering av julens läckerheter sker på plankor vid varje bord i tre omgångar. Ni sitter således vid ert eget bord hela tiden. Vi eftersträvar att leverera svenska råvaror från mindre lokala producenter i så stor utsträckning som möjligt.
Den första plankan är ett sillbord med vår egna inlagd sill med apelsin och nejlika, Brantevikssill, senapssill och löksill. På plankan hittar ni också vår egna lax med smak av vinäger och citron och örter, ägghalvor med Freadals räkröra och självklart potatis, vörtbröd och Freadals egna fröknäcke.
På den andra plankan kommer julskinkan från HamraGård, en av julens höjdpunkter, kompletterad med klassisk skånsk senap från Eslöv. Skinkan flankeras av smakrika korvar och rullsylta från HamraGård, vilt från Gåsevadsholms vilt, och en himla god läckökorv som man inte kan få för mycket av, till det vårt egna bröd och slungat smör.
På den tredje plankan hittar ni varma honungsmarinerade revbenspjäll, julköttbullar och våra härliga små prinskorvar. Därtill vår egna stuvade grönkål och Janssons frestelse.
Slutligen är det dags att sträcka på sig och ta sig till det gemensamma dessertbordet med smarriga karameller, choklad och praliner. Fantastiska ostar från Sommarhagens Gårdsmejeri. Hemlagade marmelader, julbakelser och självklart ris a´la malta med saftsås och te och kaffe.
Ni äter närproducerat så långt det är möjligt. Mer om vilka närproducenter vi samarbetar med kan du läsa om här.
Boka ett säkert, närproducerat julbord.
Vuxen: 699:-/person
Barn upp till 12 år: 299:-
Antalet platser är begränsade.

Julbord – 3 December

Boka ett julbord i fantastisk miljö! På Freadals Gårdskrog äter du ett smakfullt och närproducerat julbord. Du sitter i den gamla bondgården och några sitter till och med i egna bås, kanske hamnar du i kalvspiltan eller grisabåset?
Servering av julens läckerheter sker på plankor vid varje bord i tre omgångar. Ni sitter således vid ert eget bord hela tiden. Vi eftersträvar att leverera svenska råvaror från mindre lokala producenter i så stor utsträckning som möjligt.
Den första plankan är ett sillbord med vår egna inlagd sill med apelsin och nejlika, Brantevikssill, senapssill och löksill. På plankan hittar ni också vår egna lax med smak av vinäger och citron och örter, ägghalvor med Freadals räkröra och självklart potatis, vörtbröd och Freadals egna fröknäcke.
På den andra plankan kommer julskinkan från HamraGård, en av julens höjdpunkter, kompletterad med klassisk skånsk senap från Eslöv. Skinkan flankeras av smakrika korvar och rullsylta från HamraGård, vilt från Gåsevadsholms vilt, och en himla god läckökorv som man inte kan få för mycket av, till det vårt egna bröd och slungat smör.
På den tredje plankan hittar ni varma honungsmarinerade revbenspjäll, julköttbullar och våra härliga små prinskorvar. Därtill vår egna stuvade grönkål och Janssons frestelse.
Slutligen är det dags att sträcka på sig och ta sig till det gemensamma dessertbordet med smarriga karameller, choklad och praliner. Fantastiska ostar från Sommarhagens Gårdsmejeri. Hemlagade marmelader, julbakelser och självklart ris a´la malta med saftsås och te och kaffe.
Ni äter närproducerat så långt det är möjligt. Mer om vilka närproducenter vi samarbetar med kan du läsa om här.
Boka ett säkert, närproducerat julbord.
Vuxen: 699:-/person
Barn upp till 12 år: 299:-
Antalet platser är begränsade.

Julbord – 4 December

Boka ett julbord i fantastisk miljö! På Freadals Gårdskrog äter du ett smakfullt och närproducerat julbord. Du sitter i den gamla bondgården och några sitter till och med i egna bås, kanske hamnar du i kalvspiltan eller grisabåset?
Servering av julens läckerheter sker på plankor vid varje bord i tre omgångar. Ni sitter således vid ert eget bord hela tiden. Vi eftersträvar att leverera svenska råvaror från mindre lokala producenter i så stor utsträckning som möjligt.
Den första plankan är ett sillbord med vår egna inlagd sill med apelsin och nejlika, Brantevikssill, senapssill och löksill. På plankan hittar ni också vår egna lax med smak av vinäger och citron och örter, ägghalvor med Freadals räkröra och självklart potatis, vörtbröd och Freadals egna fröknäcke.
På den andra plankan kommer julskinkan från HamraGård, en av julens höjdpunkter, kompletterad med klassisk skånsk senap från Eslöv. Skinkan flankeras av smakrika korvar och rullsylta från HamraGård, vilt från Gåsevadsholms vilt, och en himla god läckökorv som man inte kan få för mycket av, till det vårt egna bröd och slungat smör.
På den tredje plankan hittar ni varma honungsmarinerade revbenspjäll, julköttbullar och våra härliga små prinskorvar. Därtill vår egna stuvade grönkål och Janssons frestelse.
Slutligen är det dags att sträcka på sig och ta sig till det gemensamma dessertbordet med smarriga karameller, choklad och praliner. Fantastiska ostar från Sommarhagens Gårdsmejeri. Hemlagade marmelader, julbakelser och självklart ris a´la malta med saftsås och te och kaffe.
Ni äter närproducerat så långt det är möjligt. Mer om vilka närproducenter vi samarbetar med kan du läsa om här.
Boka ett säkert, närproducerat julbord.
Vuxen: 699:-/person
Barn upp till 12 år: 299:-
Antalet platser är begränsade.

Julbord – 5 December

Boka ett julbord i fantastisk miljö! På Freadals Gårdskrog äter du ett smakfullt och närproducerat julbord. Du sitter i den gamla bondgården och några sitter till och med i egna bås, kanske hamnar du i kalvspiltan eller grisabåset?
Servering av julens läckerheter sker på plankor vid varje bord i tre omgångar. Ni sitter således vid ert eget bord hela tiden. Vi eftersträvar att leverera svenska råvaror från mindre lokala producenter i så stor utsträckning som möjligt.
Den första plankan är ett sillbord med vår egna inlagd sill med apelsin och nejlika, Brantevikssill, senapssill och löksill. På plankan hittar ni också vår egna lax med smak av vinäger och citron och örter, ägghalvor med Freadals räkröra och självklart potatis, vörtbröd och Freadals egna fröknäcke.
På den andra plankan kommer julskinkan från HamraGård, en av julens höjdpunkter, kompletterad med klassisk skånsk senap från Eslöv. Skinkan flankeras av smakrika korvar och rullsylta från HamraGård, vilt från Gåsevadsholms vilt, och en himla god läckökorv som man inte kan få för mycket av, till det vårt egna bröd och slungat smör.
På den tredje plankan hittar ni varma honungsmarinerade revbenspjäll, julköttbullar och våra härliga små prinskorvar. Därtill vår egna stuvade grönkål och Janssons frestelse.
Slutligen är det dags att sträcka på sig och ta sig till det gemensamma dessertbordet med smarriga karameller, choklad och praliner. Fantastiska ostar från Sommarhagens Gårdsmejeri. Hemlagade marmelader, julbakelser och självklart ris a´la malta med saftsås och te och kaffe.
Ni äter närproducerat så långt det är möjligt. Mer om vilka närproducenter vi samarbetar med kan du läsa om här.
Boka ett säkert, närproducerat julbord.
Vuxen: 699:-/person
Barn upp till 12 år: 299:-
Antalet platser är begränsade.

Julbord – 6 December

Boka ett julbord i fantastisk miljö! På Freadals Gårdskrog äter du ett smakfullt och närproducerat julbord. Du sitter i den gamla bondgården och några sitter till och med i egna bås, kanske hamnar du i kalvspiltan eller grisabåset?
Servering av julens läckerheter sker på plankor vid varje bord i tre omgångar. Ni sitter således vid ert eget bord hela tiden. Vi eftersträvar att leverera svenska råvaror från mindre lokala producenter i så stor utsträckning som möjligt.
Den första plankan är ett sillbord med vår egna inlagd sill med apelsin och nejlika, Brantevikssill, senapssill och löksill. På plankan hittar ni också vår egna lax med smak av vinäger och citron och örter, ägghalvor med Freadals räkröra och självklart potatis, vörtbröd och Freadals egna fröknäcke.
På den andra plankan kommer julskinkan från HamraGård, en av julens höjdpunkter, kompletterad med klassisk skånsk senap från Eslöv. Skinkan flankeras av smakrika korvar och rullsylta från HamraGård, vilt från Gåsevadsholms vilt, och en himla god läckökorv som man inte kan få för mycket av, till det vårt egna bröd och slungat smör.
På den tredje plankan hittar ni varma honungsmarinerade revbenspjäll, julköttbullar och våra härliga små prinskorvar. Därtill vår egna stuvade grönkål och Janssons frestelse.
Slutligen är det dags att sträcka på sig och ta sig till det gemensamma dessertbordet med smarriga karameller, choklad och praliner. Fantastiska ostar från Sommarhagens Gårdsmejeri. Hemlagade marmelader, julbakelser och självklart ris a´la malta med saftsås och te och kaffe.
Ni äter närproducerat så långt det är möjligt. Mer om vilka närproducenter vi samarbetar med kan du läsa om här.
Boka ett säkert, närproducerat julbord.
Vuxen: 699:-/person
Barn upp till 12 år: 299:-
Antalet platser är begränsade.

Julbord – 7 December

Boka ett julbord i fantastisk miljö! På Freadals Gårdskrog äter du ett smakfullt och närproducerat julbord. Du sitter i den gamla bondgården och några sitter till och med i egna bås, kanske hamnar du i kalvspiltan eller grisabåset?
Servering av julens läckerheter sker på plankor vid varje bord i tre omgångar. Ni sitter således vid ert eget bord hela tiden. Vi eftersträvar att leverera svenska råvaror från mindre lokala producenter i så stor utsträckning som möjligt.
Den första plankan är ett sillbord med vår egna inlagd sill med apelsin och nejlika, Brantevikssill, senapssill och löksill. På plankan hittar ni också vår egna lax med smak av vinäger och citron och örter, ägghalvor med Freadals räkröra och självklart potatis, vörtbröd och Freadals egna fröknäcke.
På den andra plankan kommer julskinkan från HamraGård, en av julens höjdpunkter, kompletterad med klassisk skånsk senap från Eslöv. Skinkan flankeras av smakrika korvar och rullsylta från HamraGård, vilt från Gåsevadsholms vilt, och en himla god läckökorv som man inte kan få för mycket av, till det vårt egna bröd och slungat smör.
På den tredje plankan hittar ni varma honungsmarinerade revbenspjäll, julköttbullar och våra härliga små prinskorvar. Därtill vår egna stuvade grönkål och Janssons frestelse.
Slutligen är det dags att sträcka på sig och ta sig till det gemensamma dessertbordet med smarriga karameller, choklad och praliner. Fantastiska ostar från Sommarhagens Gårdsmejeri. Hemlagade marmelader, julbakelser och självklart ris a´la malta med saftsås och te och kaffe.
Ni äter närproducerat så långt det är möjligt. Mer om vilka närproducenter vi samarbetar med kan du läsa om här.
Boka ett säkert, närproducerat julbord.
Vuxen: 699:-/person
Barn upp till 12 år: 299:-
Antalet platser är begränsade.

Julbord – 9 December

Boka ett julbord i fantastisk miljö! På Freadals Gårdskrog äter du ett smakfullt och närproducerat julbord. Du sitter i den gamla bondgården och några sitter till och med i egna bås, kanske hamnar du i kalvspiltan eller grisabåset?
Servering av julens läckerheter sker på plankor vid varje bord i tre omgångar. Ni sitter således vid ert eget bord hela tiden. Vi eftersträvar att leverera svenska råvaror från mindre lokala producenter i så stor utsträckning som möjligt.
Den första plankan är ett sillbord med vår egna inlagd sill med apelsin och nejlika, Brantevikssill, senapssill och löksill. På plankan hittar ni också vår egna lax med smak av vinäger och citron och örter, ägghalvor med Freadals räkröra och självklart potatis, vörtbröd och Freadals egna fröknäcke.
På den andra plankan kommer julskinkan från HamraGård, en av julens höjdpunkter, kompletterad med klassisk skånsk senap från Eslöv. Skinkan flankeras av smakrika korvar och rullsylta från HamraGård, vilt från Gåsevadsholms vilt, och en himla god läckökorv som man inte kan få för mycket av, till det vårt egna bröd och slungat smör.
På den tredje plankan hittar ni varma honungsmarinerade revbenspjäll, julköttbullar och våra härliga små prinskorvar. Därtill vår egna stuvade grönkål och Janssons frestelse.
Slutligen är det dags att sträcka på sig och ta sig till det gemensamma dessertbordet med smarriga karameller, choklad och praliner. Fantastiska ostar från Sommarhagens Gårdsmejeri. Hemlagade marmelader, julbakelser och självklart ris a´la malta med saftsås och te och kaffe.
Ni äter närproducerat så långt det är möjligt. Mer om vilka närproducenter vi samarbetar med kan du läsa om här.
Boka ett säkert, närproducerat julbord.
Vuxen: 699:-/person
Barn upp till 12 år: 299:-
Antalet platser är begränsade.

Julbord – 10 December

Boka ett julbord i fantastisk miljö! På Freadals Gårdskrog äter du ett smakfullt och närproducerat julbord. Du sitter i den gamla bondgården och några sitter till och med i egna bås, kanske hamnar du i kalvspiltan eller grisabåset?
Servering av julens läckerheter sker på plankor vid varje bord i tre omgångar. Ni sitter således vid ert eget bord hela tiden. Vi eftersträvar att leverera svenska råvaror från mindre lokala producenter i så stor utsträckning som möjligt.
Den första plankan är ett sillbord med vår egna inlagd sill med apelsin och nejlika, Brantevikssill, senapssill och löksill. På plankan hittar ni också vår egna lax med smak av vinäger och citron och örter, ägghalvor med Freadals räkröra och självklart potatis, vörtbröd och Freadals egna fröknäcke.
På den andra plankan kommer julskinkan från HamraGård, en av julens höjdpunkter, kompletterad med klassisk skånsk senap från Eslöv. Skinkan flankeras av smakrika korvar och rullsylta från HamraGård, vilt från Gåsevadsholms vilt, och en himla god läckökorv som man inte kan få för mycket av, till det vårt egna bröd och slungat smör.
På den tredje plankan hittar ni varma honungsmarinerade revbenspjäll, julköttbullar och våra härliga små prinskorvar. Därtill vår egna stuvade grönkål och Janssons frestelse.
Slutligen är det dags att sträcka på sig och ta sig till det gemensamma dessertbordet med smarriga karameller, choklad och praliner. Fantastiska ostar från Sommarhagens Gårdsmejeri. Hemlagade marmelader, julbakelser och självklart ris a´la malta med saftsås och te och kaffe.
Ni äter närproducerat så långt det är möjligt. Mer om vilka närproducenter vi samarbetar med kan du läsa om här.
Boka ett säkert, närproducerat julbord.
Vuxen: 699:-/person
Barn upp till 12 år: 299:-
Antalet platser är begränsade.

Julbord – 11 December

Boka ett julbord i fantastisk miljö! På Freadals Gårdskrog äter du ett smakfullt och närproducerat julbord. Du sitter i den gamla bondgården och några sitter till och med i egna bås, kanske hamnar du i kalvspiltan eller grisabåset?
Servering av julens läckerheter sker på plankor vid varje bord i tre omgångar. Ni sitter således vid ert eget bord hela tiden. Vi eftersträvar att leverera svenska råvaror från mindre lokala producenter i så stor utsträckning som möjligt.
Den första plankan är ett sillbord med vår egna inlagd sill med apelsin och nejlika, Brantevikssill, senapssill och löksill. På plankan hittar ni också vår egna lax med smak av vinäger och citron och örter, ägghalvor med Freadals räkröra och självklart potatis, vörtbröd och Freadals egna fröknäcke.
På den andra plankan kommer julskinkan från HamraGård, en av julens höjdpunkter, kompletterad med klassisk skånsk senap från Eslöv. Skinkan flankeras av smakrika korvar och rullsylta från HamraGård, vilt från Gåsevadsholms vilt, och en himla god läckökorv som man inte kan få för mycket av, till det vårt egna bröd och slungat smör.
På den tredje plankan hittar ni varma honungsmarinerade revbenspjäll, julköttbullar och våra härliga små prinskorvar. Därtill vår egna stuvade grönkål och Janssons frestelse.
Slutligen är det dags att sträcka på sig och ta sig till det gemensamma dessertbordet med smarriga karameller, choklad och praliner. Fantastiska ostar från Sommarhagens Gårdsmejeri. Hemlagade marmelader, julbakelser och självklart ris a´la malta med saftsås och te och kaffe.
Ni äter närproducerat så långt det är möjligt. Mer om vilka närproducenter vi samarbetar med kan du läsa om här.
Boka ett säkert, närproducerat julbord.
Vuxen: 699:-/person
Barn upp till 12 år: 299:-
Antalet platser är begränsade.

Julbord – 12 December

Boka ett julbord i fantastisk miljö! På Freadals Gårdskrog äter du ett smakfullt och närproducerat julbord. Du sitter i den gamla bondgården och några sitter till och med i egna bås, kanske hamnar du i kalvspiltan eller grisabåset?
Servering av julens läckerheter sker på plankor vid varje bord i tre omgångar. Ni sitter således vid ert eget bord hela tiden. Vi eftersträvar att leverera svenska råvaror från mindre lokala producenter i så stor utsträckning som möjligt.
Den första plankan är ett sillbord med vår egna inlagd sill med apelsin och nejlika, Brantevikssill, senapssill och löksill. På plankan hittar ni också vår egna lax med smak av vinäger och citron och örter, ägghalvor med Freadals räkröra och självklart potatis, vörtbröd och Freadals egna fröknäcke.
På den andra plankan kommer julskinkan från HamraGård, en av julens höjdpunkter, kompletterad med klassisk skånsk senap från Eslöv. Skinkan flankeras av smakrika korvar och rullsylta från HamraGård, vilt från Gåsevadsholms vilt, och en himla god läckökorv som man inte kan få för mycket av, till det vårt egna bröd och slungat smör.
På den tredje plankan hittar ni varma honungsmarinerade revbenspjäll, julköttbullar och våra härliga små prinskorvar. Därtill vår egna stuvade grönkål och Janssons frestelse.
Slutligen är det dags att sträcka på sig och ta sig till det gemensamma dessertbordet med smarriga karameller, choklad och praliner. Fantastiska ostar från Sommarhagens Gårdsmejeri. Hemlagade marmelader, julbakelser och självklart ris a´la malta med saftsås och te och kaffe.
Ni äter närproducerat så långt det är möjligt. Mer om vilka närproducenter vi samarbetar med kan du läsa om här.
Boka ett säkert, närproducerat julbord.
Vuxen: 699:-/person
Barn upp till 12 år: 299:-
Antalet platser är begränsade.

Julbord – 13 December

Boka ett julbord i fantastisk miljö! På Freadals Gårdskrog äter du ett smakfullt och närproducerat julbord. Du sitter i den gamla bondgården och några sitter till och med i egna bås, kanske hamnar du i kalvspiltan eller grisabåset?
Servering av julens läckerheter sker på plankor vid varje bord i tre omgångar. Ni sitter således vid ert eget bord hela tiden. Vi eftersträvar att leverera svenska råvaror från mindre lokala producenter i så stor utsträckning som möjligt.
Den första plankan är ett sillbord med vår egna inlagd sill med apelsin och nejlika, Brantevikssill, senapssill och löksill. På plankan hittar ni också vår egna lax med smak av vinäger och citron och örter, ägghalvor med Freadals räkröra och självklart potatis, vörtbröd och Freadals egna fröknäcke.
På den andra plankan kommer julskinkan från HamraGård, en av julens höjdpunkter, kompletterad med klassisk skånsk senap från Eslöv. Skinkan flankeras av smakrika korvar och rullsylta från HamraGård, vilt från Gåsevadsholms vilt, och en himla god läckökorv som man inte kan få för mycket av, till det vårt egna bröd och slungat smör.
På den tredje plankan hittar ni varma honungsmarinerade revbenspjäll, julköttbullar och våra härliga små prinskorvar. Därtill vår egna stuvade grönkål och Janssons frestelse.
Slutligen är det dags att sträcka på sig och ta sig till det gemensamma dessertbordet med smarriga karameller, choklad och praliner. Fantastiska ostar från Sommarhagens Gårdsmejeri. Hemlagade marmelader, julbakelser och självklart ris a´la malta med saftsås och te och kaffe.
Ni äter närproducerat så långt det är möjligt. Mer om vilka närproducenter vi samarbetar med kan du läsa om här.
Boka ett säkert, närproducerat julbord.
Vuxen: 699:-/person
Barn upp till 12 år: 299:-
Antalet platser är begränsade.

Julbord – 14 December

Boka ett julbord i fantastisk miljö! På Freadals Gårdskrog äter du ett smakfullt och närproducerat julbord. Du sitter i den gamla bondgården och några sitter till och med i egna bås, kanske hamnar du i kalvspiltan eller grisabåset?
Servering av julens läckerheter sker på plankor vid varje bord i tre omgångar. Ni sitter således vid ert eget bord hela tiden. Vi eftersträvar att leverera svenska råvaror från mindre lokala producenter i så stor utsträckning som möjligt.
Den första plankan är ett sillbord med vår egna inlagd sill med apelsin och nejlika, Brantevikssill, senapssill och löksill. På plankan hittar ni också vår egna lax med smak av vinäger och citron och örter, ägghalvor med Freadals räkröra och självklart potatis, vörtbröd och Freadals egna fröknäcke.
På den andra plankan kommer julskinkan från HamraGård, en av julens höjdpunkter, kompletterad med klassisk skånsk senap från Eslöv. Skinkan flankeras av smakrika korvar och rullsylta från HamraGård, vilt från Gåsevadsholms vilt, och en himla god läckökorv som man inte kan få för mycket av, till det vårt egna bröd och slungat smör.
På den tredje plankan hittar ni varma honungsmarinerade revbenspjäll, julköttbullar och våra härliga små prinskorvar. Därtill vår egna stuvade grönkål och Janssons frestelse.
Slutligen är det dags att sträcka på sig och ta sig till det gemensamma dessertbordet med smarriga karameller, choklad och praliner. Fantastiska ostar från Sommarhagens Gårdsmejeri. Hemlagade marmelader, julbakelser och självklart ris a´la malta med saftsås och te och kaffe.
Ni äter närproducerat så långt det är möjligt. Mer om vilka närproducenter vi samarbetar med kan du läsa om här.
Boka ett säkert, närproducerat julbord.
Vuxen: 699:-/person
Barn upp till 12 år: 299:-
Antalet platser är begränsade.

Julbord – 16 December

Boka ett julbord i fantastisk miljö! På Freadals Gårdskrog äter du ett smakfullt och närproducerat julbord. Du sitter i den gamla bondgården och några sitter till och med i egna bås, kanske hamnar du i kalvspiltan eller grisabåset?
Servering av julens läckerheter sker på plankor vid varje bord i tre omgångar. Ni sitter således vid ert eget bord hela tiden. Vi eftersträvar att leverera svenska råvaror från mindre lokala producenter i så stor utsträckning som möjligt.
Den första plankan är ett sillbord med vår egna inlagd sill med apelsin och nejlika, Brantevikssill, senapssill och löksill. På plankan hittar ni också vår egna lax med smak av vinäger och citron och örter, ägghalvor med Freadals räkröra och självklart potatis, vörtbröd och Freadals egna fröknäcke.
På den andra plankan kommer julskinkan från HamraGård, en av julens höjdpunkter, kompletterad med klassisk skånsk senap från Eslöv. Skinkan flankeras av smakrika korvar och rullsylta från HamraGård, vilt från Gåsevadsholms vilt, och en himla god läckökorv som man inte kan få för mycket av, till det vårt egna bröd och slungat smör.
På den tredje plankan hittar ni varma honungsmarinerade revbenspjäll, julköttbullar och våra härliga små prinskorvar. Därtill vår egna stuvade grönkål och Janssons frestelse.
Slutligen är det dags att sträcka på sig och ta sig till det gemensamma dessertbordet med smarriga karameller, choklad och praliner. Fantastiska ostar från Sommarhagens Gårdsmejeri. Hemlagade marmelader, julbakelser och självklart ris a´la malta med saftsås och te och kaffe.
Ni äter närproducerat så långt det är möjligt. Mer om vilka närproducenter vi samarbetar med kan du läsa om här.
Boka ett säkert, närproducerat julbord.
Vuxen: 699:-/person
Barn upp till 12 år: 299:-
Antalet platser är begränsade.

Julbord – 17 December

Boka ett julbord i fantastisk miljö! På Freadals Gårdskrog äter du ett smakfullt och närproducerat julbord. Du sitter i den gamla bondgården och några sitter till och med i egna bås, kanske hamnar du i kalvspiltan eller grisabåset?
Servering av julens läckerheter sker på plankor vid varje bord i tre omgångar. Ni sitter således vid ert eget bord hela tiden. Vi eftersträvar att leverera svenska råvaror från mindre lokala producenter i så stor utsträckning som möjligt.
Den första plankan är ett sillbord med vår egna inlagd sill med apelsin och nejlika, Brantevikssill, senapssill och löksill. På plankan hittar ni också vår egna lax med smak av vinäger och citron och örter, ägghalvor med Freadals räkröra och självklart potatis, vörtbröd och Freadals egna fröknäcke.
På den andra plankan kommer julskinkan från HamraGård, en av julens höjdpunkter, kompletterad med klassisk skånsk senap från Eslöv. Skinkan flankeras av smakrika korvar och rullsylta från HamraGård, vilt från Gåsevadsholms vilt, och en himla god läckökorv som man inte kan få för mycket av, till det vårt egna bröd och slungat smör.
På den tredje plankan hittar ni varma honungsmarinerade revbenspjäll, julköttbullar och våra härliga små prinskorvar. Därtill vår egna stuvade grönkål och Janssons frestelse.
Slutligen är det dags att sträcka på sig och ta sig till det gemensamma dessertbordet med smarriga karameller, choklad och praliner. Fantastiska ostar från Sommarhagens Gårdsmejeri. Hemlagade marmelader, julbakelser och självklart ris a´la malta med saftsås och te och kaffe.
Ni äter närproducerat så långt det är möjligt. Mer om vilka närproducenter vi samarbetar med kan du läsa om här.
Boka ett säkert, närproducerat julbord.
Vuxen: 699:-/person
Barn upp till 12 år: 299:-
Antalet platser är begränsade.

Julbord – 18 December

Boka ett julbord i fantastisk miljö! På Freadals Gårdskrog äter du ett smakfullt och närproducerat julbord. Du sitter i den gamla bondgården och några sitter till och med i egna bås, kanske hamnar du i kalvspiltan eller grisabåset?
Servering av julens läckerheter sker på plankor vid varje bord i tre omgångar. Ni sitter således vid ert eget bord hela tiden. Vi eftersträvar att leverera svenska råvaror från mindre lokala producenter i så stor utsträckning som möjligt.
Den första plankan är ett sillbord med vår egna inlagd sill med apelsin och nejlika, Brantevikssill, senapssill och löksill. På plankan hittar ni också vår egna lax med smak av vinäger och citron och örter, ägghalvor med Freadals räkröra och självklart potatis, vörtbröd och Freadals egna fröknäcke.
På den andra plankan kommer julskinkan från HamraGård, en av julens höjdpunkter, kompletterad med klassisk skånsk senap från Eslöv. Skinkan flankeras av smakrika korvar och rullsylta från HamraGård, vilt från Gåsevadsholms vilt, och en himla god läckökorv som man inte kan få för mycket av, till det vårt egna bröd och slungat smör.
På den tredje plankan hittar ni varma honungsmarinerade revbenspjäll, julköttbullar och våra härliga små prinskorvar. Därtill vår egna stuvade grönkål och Janssons frestelse.
Slutligen är det dags att sträcka på sig och ta sig till det gemensamma dessertbordet med smarriga karameller, choklad och praliner. Fantastiska ostar från Sommarhagens Gårdsmejeri. Hemlagade marmelader, julbakelser och självklart ris a´la malta med saftsås och te och kaffe.
Ni äter närproducerat så långt det är möjligt. Mer om vilka närproducenter vi samarbetar med kan du läsa om här.
Boka ett säkert, närproducerat julbord.
Vuxen: 699:-/person
Barn upp till 12 år: 299:-
Antalet platser är begränsade.

Julbord – 19 December

Boka ett julbord i fantastisk miljö! På Freadals Gårdskrog äter du ett smakfullt och närproducerat julbord. Du sitter i den gamla bondgården och några sitter till och med i egna bås, kanske hamnar du i kalvspiltan eller grisabåset?
Servering av julens läckerheter sker på plankor vid varje bord i tre omgångar. Ni sitter således vid ert eget bord hela tiden. Vi eftersträvar att leverera svenska råvaror från mindre lokala producenter i så stor utsträckning som möjligt.
Den första plankan är ett sillbord med vår egna inlagd sill med apelsin och nejlika, Brantevikssill, senapssill och löksill. På plankan hittar ni också vår egna lax med smak av vinäger och citron och örter, ägghalvor med Freadals räkröra och självklart potatis, vörtbröd och Freadals egna fröknäcke.
På den andra plankan kommer julskinkan från HamraGård, en av julens höjdpunkter, kompletterad med klassisk skånsk senap från Eslöv. Skinkan flankeras av smakrika korvar och rullsylta från HamraGård, vilt från Gåsevadsholms vilt, och en himla god läckökorv som man inte kan få för mycket av, till det vårt egna bröd och slungat smör.
På den tredje plankan hittar ni varma honungsmarinerade revbenspjäll, julköttbullar och våra härliga små prinskorvar. Därtill vår egna stuvade grönkål och Janssons frestelse.
Slutligen är det dags att sträcka på sig och ta sig till det gemensamma dessertbordet med smarriga karameller, choklad och praliner. Fantastiska ostar från Sommarhagens Gårdsmejeri. Hemlagade marmelader, julbakelser och självklart ris a´la malta med saftsås och te och kaffe.
Ni äter närproducerat så långt det är möjligt. Mer om vilka närproducenter vi samarbetar med kan du läsa om här.
Boka ett säkert, närproducerat julbord.
Vuxen: 699:-/person
Barn upp till 12 år: 299:-
Antalet platser är begränsade.

Julbord – 20 December

Boka ett julbord i fantastisk miljö! På Freadals Gårdskrog äter du ett smakfullt och närproducerat julbord. Du sitter i den gamla bondgården och några sitter till och med i egna bås, kanske hamnar du i kalvspiltan eller grisabåset?
Servering av julens läckerheter sker på plankor vid varje bord i tre omgångar. Ni sitter således vid ert eget bord hela tiden. Vi eftersträvar att leverera svenska råvaror från mindre lokala producenter i så stor utsträckning som möjligt.
Den första plankan är ett sillbord med vår egna inlagd sill med apelsin och nejlika, Brantevikssill, senapssill och löksill. På plankan hittar ni också vår egna lax med smak av vinäger och citron och örter, ägghalvor med Freadals räkröra och självklart potatis, vörtbröd och Freadals egna fröknäcke.
På den andra plankan kommer julskinkan från HamraGård, en av julens höjdpunkter, kompletterad med klassisk skånsk senap från Eslöv. Skinkan flankeras av smakrika korvar och rullsylta från HamraGård, vilt från Gåsevadsholms vilt, och en himla god läckökorv som man inte kan få för mycket av, till det vårt egna bröd och slungat smör.
På den tredje plankan hittar ni varma honungsmarinerade revbenspjäll, julköttbullar och våra härliga små prinskorvar. Därtill vår egna stuvade grönkål och Janssons frestelse.
Slutligen är det dags att sträcka på sig och ta sig till det gemensamma dessertbordet med smarriga karameller, choklad och praliner. Fantastiska ostar från Sommarhagens Gårdsmejeri. Hemlagade marmelader, julbakelser och självklart ris a´la malta med saftsås och te och kaffe.
Ni äter närproducerat så långt det är möjligt. Mer om vilka närproducenter vi samarbetar med kan du läsa om här.
Boka ett säkert, närproducerat julbord.
Vuxen: 699:-/person
Barn upp till 12 år: 299:-
Antalet platser är begränsade.

Julbord – 21 December

Boka ett julbord i fantastisk miljö! På Freadals Gårdskrog äter du ett smakfullt och närproducerat julbord. Du sitter i den gamla bondgården och några sitter till och med i egna bås, kanske hamnar du i kalvspiltan eller grisabåset?
Servering av julens läckerheter sker på plankor vid varje bord i tre omgångar. Ni sitter således vid ert eget bord hela tiden. Vi eftersträvar att leverera svenska råvaror från mindre lokala producenter i så stor utsträckning som möjligt.
Den första plankan är ett sillbord med vår egna inlagd sill med apelsin och nejlika, Brantevikssill, senapssill och löksill. På plankan hittar ni också vår egna lax med smak av vinäger och citron och örter, ägghalvor med Freadals räkröra och självklart potatis, vörtbröd och Freadals egna fröknäcke.
På den andra plankan kommer julskinkan från HamraGård, en av julens höjdpunkter, kompletterad med klassisk skånsk senap från Eslöv. Skinkan flankeras av smakrika korvar och rullsylta från HamraGård, vilt från Gåsevadsholms vilt, och en himla god läckökorv som man inte kan få för mycket av, till det vårt egna bröd och slungat smör.
På den tredje plankan hittar ni varma honungsmarinerade revbenspjäll, julköttbullar och våra härliga små prinskorvar. Därtill vår egna stuvade grönkål och Janssons frestelse.
Slutligen är det dags att sträcka på sig och ta sig till det gemensamma dessertbordet med smarriga karameller, choklad och praliner. Fantastiska ostar från Sommarhagens Gårdsmejeri. Hemlagade marmelader, julbakelser och självklart ris a´la malta med saftsås och te och kaffe.
Ni äter närproducerat så långt det är möjligt. Mer om vilka närproducenter vi samarbetar med kan du läsa om här.
Boka ett säkert, närproducerat julbord.
Vuxen: 699:-/person
Barn upp till 12 år: 299:-
Antalet platser är begränsade.
UPPTÄCK MER OM DIN KOMMANDE VISTELSE HOS OSS
På Freadals Gård kan du ta det lugnt, njuta av det porlande vattenfallet i trädgården. Ta en fika, bada bastu, låna spel eller bara umgås med nära och kära eller nya bekanta.
Kontakta oss