fbpx

juli, 2024

lör06jul19:00Papa Dee och Governor Andy19:00

Evenemangsinfo

Papa Dee med en lång internationell karriär och stora hits som “the First cut Is the deepest”, “The Journey” , “Island Rock” och många fler han har turnerat runt världen som leadsångare med olika band som the ”Stonefunkers”, ” Brooklyn Funk Essentials”(USA) . 2024 kom också debut albumet med Papas rockband ”Ringo Franco ”där han bl a samarbetar med Conny Bloom o Pontus Snibb från band som ”Electric Boys” och ”Bonafide”. Nytt album o singlar kommer under vären 2024.

Med tio album, oräkneligt antal framträdanden på klubbar, festivaler m.m har Governor Andy etablerat sig som en av de populäraste artisterna inom svensk reggae och dancehall. Samarbete med t.ex Loreen, Petter och Kalle Baah har också bidragit till att göra Guvernören folkligt omtyckt. Med låtar som ”Bonus på kortet”, ”Bulleribock”,  ”Fäbojäntan” och ”Reggaeprofil” har han cementerat en plats som en av de främsta i denna genre. Texter på svenska om företeelser och händelser, allvarliga eller lättsamma levereras med glimten i ögat. Ett nytt solo album ute i april 2024 och singeln ”Nätet” den 14:e februari.

Dessa veteraner har samarbetat live i många år. Old school catchy reggae dancehall för en stor o bred publik.  Bl a ”Rocka Fett” , ”Eld Upphör” kom ut 2023. Singeln ”Håll Ut” kommer I April och ett album med duetter väntas i sommar.

Med många år i branschen står dom för en fest som tilltalar alla oavsett ålder.  Lättillgänglig svängig reggae på svenska o engelska som varvas med deras pop hits och lite klassiker. Satisfaction guaranteed!

Biljettpris: 495:-/inkl grillbuffe

Mer

Tid

(Lördag) 19:00

Biljetter

Pris 495 kr

Hur många biljetter? -1 +

Total summa 495 kr

X
X