fbpx

april, 2022

lör09apr19:00Event OverPEPPERLAND kör BEATLES på Freadal19:00

Evenemangsinfo

“She loves you, yeah, yeah, yeah”
Pepperland som från början hette Lenny Pane, började spela för över 30 år sedan. Bandet fick snabbt ett namn då man med stor respekt och mycket instudering satsade på Beatles senare repertoar med orkestrala och avancerade arrangemang som inte var möjliga att göra live när låtarna spelades in. Efter flera olika sättningar så har nu Pepperland etablerat sig som en av de främsta Beatlestolkarna och jobbar hela tiden framåt med musiken i centrum – Fab gigs, without wigs.

Det är inte så konstigt att ”den femte Beatlen” George Martin, som var Beatles producent, spontant utsåg bandet till “världens bästa beatlestolkare” för några år sedan i samband med en spelning i Liverpools Philharmonic Hall.

Bandet drar sig inte för att återskapa ”I Am The Walrus”, ”Strawberry Fields Forever”, ”Penny Lane” ”Magical Mystery Tour” live på scenen för att nämna några låtar som tidigare inte var möjliga att spela utanför studions väggar. Om det förekommer indiska instrument på inspelningarna – sitar och tablas – så finns dessa givetvis med på scen. Stor vikt läggs vid stämsång och när melodistämman är dubbad så försöker Pepperland i möjligaste mån att återskapa detta.

Inräknat den tidigare sättningen har bandet besökt den årliga Liverpoolfestivalen Beatle Week otaliga gånger, och är numera invalda i Beatle Week Hall Of Fame.

Pepperland består av :
Micke Isacson, gitarr
Stephen Sahlin, keyboards
Per Umaerus, gitarr
Mathias Gian Kündig, bas
Benny Karlsson, trummor

I priset ingår varmrätt och dessert. Tänk på att meddela allergier eller andra kostpreferenser när du köper biljett.
Showen startar 19.00

Mer

Tid

(Lördag) 19:00

Biljetter

Tickets are not available for sale any more for this event!

X
X