fbpx

oktober, 2023

lör21okt19:00Event OverStandup med Henrik Hjelt19:00

Evenemangsinfo

Henrik Hjelt är en av Sveriges roligaste och mest uppskattade komiker. Säger man hans namn så tänker man direkt på TV-programmet “Parlamentet”. I sin standup får vi uppleva allt från snabb och rak humor till att Henrik även ventilerar egna tankar och funderingar kring aktuella händelser och trender. Oaktat vad så är det roligt, tänkvärt och ibland sätter man även skrattet i halsen.

Gabriella Fäldt är en östgöta-koreansk komiker i småländsk exil som uppträder regelbundet på stora och små scener runtom i Sverige. I hemstaden Jönköping driver hon två ståuppklubbar och i år är hon aktuell med humoristisk Seoul(o)show om att tappa bort, leta efter och hitta sig själv.

Isak Berg. Med vass penna och vältajmad leverans har 26-åringen Isak kuskat runt i Sverige. Hans uppskattade soloshow “DAMP” finns tillgänglig på Youtube för allmänheten och hans ny nya soloshow “Embryo” har premiär på Sveriges största humorfestival Lund Comedy Festival i september.

Martin Johansson är kvällens konferencier och driver ståuppklubben Änna Go Standup. Martin är en väldigt omtyckt komiker i humorbranschen som far flitigt runt i hela landet och är ett stående inslag på den anrika klubben Norra Brunn.

Vårt samarbete med Änna go standup fortsätter. Det innebär fantastiska standup-kvällar här på Freadals Gård under hösten. Ni bjuds på 4 standup-komiker i 2 akter. Pris 625:-/person inkl. varmrätt

Mer

Tid

(Lördag) 19:00

Biljetter

Tickets are not available for sale any more for this event!

X
X