fbpx

september, 2023

fre22sep19:00Event OverStandup med Jan Bylund19:00

Evenemangsinfo

Jan Bylund började sin karriär som ståuppare och är för många fortfarande mest känd som en av våra första samt mest folkkära ståuppkomiker. Han har sedan sina första framträdanden på ståuppscenen gjort sig känd för såväl TV-program som “Släng dig i brunnen”, “Bingolotto” och “Söndagsöppet”. Jan har turnerat i landet med humorföreställningar som “Mamma ljuger” och “Den lycklige pessimisten”.
Tobias Erehed beskrevs en gång som “Den roligaste komikern från Tärnaby”. Detta skapade en enorm hype bland arrangörer över hela landet, tills de insåg att han även var den enda. Under de senaste åren har Tobias i alla fall synts på de flesta klubbarna runtom i landet. Han är ett stående inslag på anrika Norra Brunn och han har även varit med i SVT:s “Släng dig i brunnen”.
Hanna k Mölstad är Malmö-komikern som skojat Sverige runt, bl.a. på Norra Brunn, och har deltagit med egna shower på Lunds Comedy Festival. Hennes humor innehåller mycket igenkännnade vardagshumor. Hanna är snabb i snacket samt älskar att skruva till sitt och andras liv.
Martin Johansson är kvällens konferencier och han driver ståuppklubben Änna Go Standup som finns i Göteborg med omnejd. Han är en väldigt uppskattad komiker som uppträder på Sveriges stora och små scener som bl.a. Norra Brunn.
Vårt samarbete med Änna go standup fortsätter. Det innebär fantastiska standup-kvällar här på Freadals Gård under hösten. Ni bjuds på 4 standup-komiker i 2 akter.

Pris 625:-/person inkl. varmrätt

Mer

Tid

(Fredag) 19:00

Biljetter

Tickets are not available for sale any more for this event!

X
X