fbpx

februari, 2024

lör03feb19:00Event OverStandup med Magnus Betnér19:00

Evenemangsinfo

Magnus är Sveriges hårdast arbetande komiker som far flitigt runt över hela landet och uppträder. Under våren 2024 far Magnus ut på turné med kollegan Nisse Hallberg – “Bränner ner huset” – men först ett exklusivt framträdande hos ståuppklubben Änna Go Standup på Freadals Gård i Åsa.

Magnus är unik som har hunnit släppa flera standup specials på kort tid. Ingen svensk komiker har varit piggare på att testa nya grepp och ligga i framkant för standups utveckling än Magnus. Inför varje föreställning skriver han på nytt material som utformas under turnén. Utöver detta har han deltagit i “Alla mot alla” på Kanal 5.

Isak Berg. Med vass penna och vältajmad leverans har 26-åringen Isak kuskat runt i Sverige. Hans uppskattade soloshow “DAMP” finns tillgänglig på Youtube för allmänheten och hans ny nya soloshow “Embryo” har premiär på Sveriges största humorfestival Lund Comedy Festival i september.
Martin Johansson är kvällens konferencier och driver ståuppklubben Änna Go Standup. Martin är en väldigt omtyckt komiker i humorbranschen som far flitigt runt i hela landet och är ett stående inslag på den anrika klubben Norra Brunn.

Vårt samarbete med Änna go standup fortsätter. Det innebär fantastiska standup-kvällar här på Freadals Gård under våren. Ni bjuds på 4 standup-komiker i 2 akter. Pris 650:-/person inkl. varmrätt

Mer

Tid

(Lördag) 19:00

Biljetter

Tickets are not available for sale any more for this event!

X
X