Standup med Magnus Betnér

lör03feb19:00Standup med Magnus Betnér

Evenemangsinfo

Magnus är Sveriges hårdast arbetande komiker som far flitigt runt över hela landet och uppträder. Under våren 2024 far Magnus ut på turné med kollegan Nisse Hallberg – “Bränner ner huset” – men först ett exklusivt framträdande hos ståuppklubben Änna Go Standup på Freadals Gård i Åsa.

Magnus är unik som har hunnit släppa flera standup specials på kort tid. Ingen svensk komiker har varit piggare på att testa nya grepp och ligga i framkant för standups utveckling än Magnus. Inför varje föreställning skriver han på nytt material som utformas under turnén. Utöver detta har han deltagit i “Alla mot alla” på Kanal 5.

Isak Berg. Med vass penna och vältajmad leverans har 26-åringen Isak kuskat runt i Sverige. Hans uppskattade soloshow “DAMP” finns tillgänglig på Youtube för allmänheten och hans ny nya soloshow “Embryo” har premiär på Sveriges största humorfestival Lund Comedy Festival i september.
Martin Johansson är kvällens konferencier och driver ståuppklubben Änna Go Standup. Martin är en väldigt omtyckt komiker i humorbranschen som far flitigt runt i hela landet och är ett stående inslag på den anrika klubben Norra Brunn.

Vårt samarbete med Änna go standup fortsätter. Det innebär fantastiska standup-kvällar här på Freadals Gård under våren. Ni bjuds på 4 standup-komiker i 2 akter. Pris 650:-/person inkl. varmrätt

Tid

februari 3(lördag) 19:00

Biljetter

Tickets are not available for sale any more for this event!