fbpx

juni, 2023

fre16jun19:00Event OverStandup och grillbuffé19:00

Evenemangsinfo

Fredag den 16 juni kl.19.00 kör vi en härlig standupkväll på Freadals Gård med Ann Westin, Martin Johansson, Elin Almén och Erik Bören. Alltihop ackompanjerat av en härlig grillbuffé. Kanske dyker en trubadur upp också också och förgyller kvällen.

Ann Westin är en av Sveriges bästa, mest respekterade och älskade komiker. Hon har arbetat som mentalskötare och undersköterska men debuterade som komiker på Norra Brunn 1996. Ann är korad hela 3 gånger till årets kvinnliga komiker vid Standupgalan med motiveringen “Med sin timing och obetalbara kroppsspråk i hundraprocentig symbios är hon ett komiskt geni som aldrig slutar att utvecklas”. (Foto: Robert Eldrim)

Elin Almén är manusförfattare för satirprogrammet “Svenska nyheter” på SVT och medverkar i flera av programmets sketcher. Hon är hög aktuell med TV-programmet “Sanningens minut”. Hon nominerades 2020 till årets kvinnliga komiker på svenska standupgalan och har även setts i “Släng dig i Brunnen”. (Fotograf: Olav Holten)

Erik Bören har blivit smålänning senaste året, men var länge en central gestalt på den skånska standupscenen. Som komiker har han alltid bjussat på sig själv, både på gott och ont, fast det landar alltid med ett leende på läpparna hos publiken.

Martin Johansson driver ståuppklubben Änna Go Standup och är som vanligt kvällens konferencier. Annars uppträder Martin på Sveriges stora och små scener, bl.a. anrika Norra Brunn. Martin turnerar dessutom med showen “Dom kallar oss Nysvenskar” med några Göteborgskomiker. (Fotograf: Peter Nilsson)

Biljett inklusive grillbuffé 525:-
Begränsat antal biljetter så missa inte tillfället.

Mer

Tid

(Fredag) 19:00

Biljetter

Tickets are not available for sale any more for this event!

X
X