fbpx

juni, 2023

fre16jun19:00Standup och grillbuffé19:00

Evenemangsinfo

Fredag den 16 juni kl.19.00 kör vi en härlig standupkväll på Freadals Gård med Ann Westin, Martin Johansson, Elin Almén och Jimmy Karlsson. Alltihop ackompanjerat av en härlig grillbuffé. Kanske dyker en trubadur upp också också och förgyller kvällen.

Ann Westin är en av Sveriges bästa, mest respekterade och älskade komiker. Hon har arbetat som mentalskötare och undersköterska men debuterade som komiker på Norra Brunn 1996. Ann är korad hela 3 gånger till årets kvinnliga komiker vid Standupgalan med motiveringen “Med sin timing och obetalbara kroppsspråk i hundraprocentig symbios är hon ett komiskt geni som aldrig slutar att utvecklas”. (Foto: Robert Eldrim)

Elin Almén är manusförfattare för satirprogrammet “Svenska nyheter” på SVT och medverkar i flera av programmets sketcher. Hon är hög aktuell med TV-programmet “Sanningens minut”. Hon nominerades 2020 till årets kvinnliga komiker på svenska standupgalan och har även setts i “Släng dig i Brunnen”. (Fotograf: Olav Holten)

Jimmy Karlsson talar till en bred publik, genom vardagskomik, igenkänning och obekväma sanningar. Har rör sig på båda sidor om gränsen för som brukar uppfattas som ’okej’, men utan någon bitter eftersmak. En komiker med tidlös humor, som får dig att skratta vare sig du vill eller inte.

Martin Johansson driver ståuppklubben Änna Go Standup och är som vanligt kvällens konferencier. Annars uppträder Martin på Sveriges stora och små scener, bl.a. anrika Norra Brunn. Martin turnerar dessutom med showen “Dom kallar oss Nysvenskar” med några Göteborgskomiker. (Fotograf: Peter Nilsson)

Biljett inklusive grillbuffé 525:-
Begränsat antal biljetter så missa inte tillfället.

Mer

Tid

(Fredag) 19:00

Biljetter

Pris 525 kr

Hur många biljetter? -1 +

Total summa 525 kr

X
X