fbpx

The Moniker hyllar Robban Broberg

fre26jul19:00The Moniker hyllar Robban Broberg

Evenemangsinfo

Artisten ”The Moniker” fortsätter med sin inspirerande turné runt om i Sverige där han tolkar sin stora idol på allra bästa sätt. Till sin hjälp har han multiinstrumentalisten Erik Anjou, en bandspelare, och en skrivmaskin

Tillställningen är en varm och innerlig hyllningskonsert till legenden Robert Broberg med Daniel ”The Moniker” Karlsson. Efter bejublade konserter med stående ovationer på bl.a. Södra teatern i Stockholm och Stora teatern i Göteborg, så fortsätter nu Broberg-fanet The Moniker att med stor värme, känsla och humor att sprida sin husguds klassiker över landet. Båtlåt, Vatten, Ingela, Likbil, Maria-Therése, osv..

The Moniker och Robert Broberg
Daniel kallade sig i yngre år för ”Lill-Robban”. Efter att som 9-åring upptäckt den stora underhållaren började Daniel Karlsson att uppträda live med hans låtar. Och det var på den vägen han blev upptäckt av Brobergs krets och senare även en del av Brobergs välkända turné ”Målarrock” på 1990-talet, där han sjöng duetten Pappa se min hand tillsammans med idolen.
“Det stora var värmen i hans röst. Den ligger mig närmast. Och hans texter, både de roliga och de allvarliga. Det pratas alldeles för lite om honom idag.”

Pris 495:- inkl Freadals Gårdskrogs grillbuffé

Tid

juli 26(fredag) 7:00em(GMT+02:00)

Biljetter

Pris 495 kr

Hur många biljetter? -1 +

Total summa 495 kr

45 biljetter kvar!