fbpx

juni, 2024

fre28jun19:00Beatles-Garden-Party med Pepperland!19:00

Evenemangsinfo

Varmt välkommen till en Beatles-späckad trädgårdskonsert där PEPPERLAND spelar och berättar sig igenom 62 år (!) av Beatles-pärlor, från det första till det sista: Från “Love Me Do” (1962) till “Now & Then” (2023)…och massor däremellan!
Bandet öser ur hela den fantastiska låtkatalogen; det svängiga, det poppiga, det obskyra, det vackra, det råa, det omöjliga, det oväntade, det klassiska… Givetvis varvat med anekdoter, trevligheter och publikmedverkan!

Välkommen till en Beatles-osande konsertkväll!
Come Together! Sjung med! Roll Up For The Mystery Tour!
Önska en låt! A Splendid Time Is Guaranteed For All!

PEPPERLAND är Beatles-tributbandet från Göteborg som av The Beatles producent, självaste George Martin, utsetts till världens bästa Beatlestolkare!
Pepperland har tagit Beatlesvärlden med storm. Sedan i början på 1990-talet har bandet gästat den årliga Beatlesfestivalen Beatle Week i Liverpool och andra minneskonserter.
Utmärkande är att de alltid är trogna originalinspelningarna; det ska helt enkelt kännas och låta som på skivorna, ända in i detaljerna! Fast nu tillkommer förstås den nerv och spelglädje som en livespelning medför, med en doft av Pepperland’s egna sound.
Ingenting är förinspelat; allt spelas och sjungs 100% live. Pepperland är ett musikband, med full fokus på musiken, låtarna och speleriet!

Pepperland:
Micke Isacson
Benny Karlsson
Mathias ”Gian” Kündig
Stephen Sahlin
Per Umaerus

Biljettpris: 695:-/inklusive Freadals Gårdskrogs stora grillbuffé

Mer

Tid

(Fredag) 19:00

Biljetter

Pris 695 kr

Hur många biljetter? -1 +

Total summa 695 kr

X
X