fbpx

november, 2023

lör11nov19:00Event OverStandup med Nisse Hallberg19:00

Evenemangsinfo

Nisse Hallberg är en av landets allra mest uppskattade komiker. Han har medverkat i humorprogram som “Bäst i test”, Släng dig i brunnen”, “RAW” och “Standup sketch show”. Med tre Sverige-turnéer i bagaget och otaliga klubbframträdanden har han byggt upp en trogen fanskara över hela landet med sin storybaserade humorstil. Nisse vann 2015 utmärkelsen ”Årets nykomling” på Svenska standup-galan med motiveringen, ”En diamant av naturlig rolighet. Humor med den här sortens autenticitet är som ljuv jazz för själen.” 2022 prisades hans föreställning “Tomten är ensam”.

Ami Hallberg Pauli är komikern med ett varmt hjärta och energisk scennärvaro som gärna skämtar om dagens aktualiteter, kvinnor och män, politik, vardagsbestyr, åldrandet samt att föda och göda barn. Hon uppträder regelbundet på Norra Brunn och på de stora klubbarna runtom i landet samt har även gästat ”RAW” på Kanal 5 och haft sin egen show ”Ladies Fight” på SVT.

Matilda Wildmark. Skånsk standupkomiker baserad i Göteborg som ofta syns på den välkända standupklubben RAW. Med sin outhärdliga blandning av råhet och charm skämtar hon om allt från nakna gitarrkillar till aktuella nyheter.

Martin Johansson är kvällens konferencier och driver ståuppklubben Änna Go Standup. Martin är en väldigt omtyckt komiker i humorbranschen som far flitigt runt i hela landet och är ett stående inslag på den anrika klubben Norra Brunn.

Pris: 625:-/person inkl. varmrätt

Mer

Tid

(Lördag) 19:00

Biljetter

Tickets are not available for sale any more for this event!

X
X